Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2007 dünya gözümde değil yeterki yanımda ol .... Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 arkadaşlar çk güzelmiş ellerinize sağlık:) Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Kusen nerden buluon böle güsel resimleri.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 daha çok var natym vakit buldukça ekliyorum e pekiştireç de lazım tabi böyle bazen kimse bakmıyo kendi kendime oyalanıyorum gibi geliyor o yüzden biraz ara verdim sevgiler tatlım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2007 tabıkı bakıyoruz çok güzeller,ayrı bır dunya gibi Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 yk yaaa kendi kendine oyalanmyosun merak etme hepsini kaydettim bile.ÇK sewdim hepsini... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 tabıkı bakıyoruz çok güzeller,ayrı bır dunya gibi saol tatlım yk yaaa kendi kendine oyalanmyosun merak etme hepsini kaydettim bile.ÇK sewdim hepsini... iyi sevindim valla ekliyim biraz daha Alıntı
Φ külan Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 TEŞKÜR ederiz yumote daha dewmını bekleriz ha ona göre alıştrdn bizi` Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.