Misafir NightWish Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Anime resim diyince aklıma ay savaşçıları geliyor tatlışş.. İnanılmaz severdim ben o çizgifilmi yaa.. Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 nightwish yumote bular harika animeler. ama şunu solim bu anime resimlerin hepsi bayan. bana gore olanları pc ye kaydettim neyse paylaşım için ikinizede teşekkürler Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 rica elektro sen iste vampir mi ne istiyon yollıyım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Hepsi mükemmel tşkrler rica ederim beğenmeniz yeter benim için zevk anime :) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 rurouni kenshin......... :wub: benim anime yakışıklım işte bu yakında resimlerini de koyucam..gerçi sevgilisi var ama.... kaoru şanslı kız... ya nedendir bilmem ama çok seviyorum bu resimleri ayrı biz sempatim var bu resimlere...çocukken hep hayalini kurardım onların yanında hissederdim kendimii.... neyse öle işte....resimleri de en yakın zamanda buraya ekliycem... :) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.