Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2007 Ya "Fantastik Manga"lara bayılırım zaten ve bu resimlerin hepsi çok güzel... Çok teşekkürler arkadaşlar... Birde nerden bulduğunuzu söyleseniz iyi olacak... Tebrikler... En güzeli de budur: Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 rica ederim arkadaşım anime resimler diye taratabilirsin ama ben bunların çoğunu dostlarımdan aldım yani photoshopla uğraşan dostlarım ilgimi bildikleri için gönderiyolar sevdiğim için de burada sizle paylaşıyorum Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2007 rica ederim arkadaşım anime resimler diye taratabilirsin ama ben bunların çoğunu dostlarımdan aldım yani photoshopla uğraşan dostlarım ilgimi bildikleri için gönderiyolar sevdiğim için de burada sizle paylaşıyorum Sayın Yumote, bende Fotoşopla uğraşıyorum, iyiyim bayağı ancak henüz Anime-Manga yapacak seviyeye ulaşamadım :( :( Bana yardım edebilir misiniz, en azında arkadaşlarınızdan nasıl yapıldığına dair kaynak yada bilgi yazarsanız buraya gerçekten çok sevindirirsiniz beni... :clover: Saygılarımla... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Şubat , 2007 :) öm atıcam size Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 devam edicek bekleyinnn Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 9 Şubat , 2007 bende bunu beğendim.... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 canım benim işte ya Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 11 Şubat , 2007 Yumoşum tatlışım bunlar negüzel animeler yaa.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.