Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ADAM VE KELEBEK İyi kalpli yalnız bir adam bir gün bir koza bulur Kozanın içinde küçük bir tırtıl vardır adam cok sever Bu tırtılı onunla tüm yalnızlıgını tüm sevgisini Paylaşır gel zaman git zaman tırtıl büyür güzel bir Kelebek olur adam kelebegi bırakamaz Bir türlü aslında kelebegin aklında daglar kırlar Çiçekler vardır da ;kıyamaz bir türlü adama ve Sevgisine yanlız bırakamaz onu üç günlük ömrünü sevildigi Sevdigi yerde geçirmeye hazırdır Ama adam bılır ki ‘sevmek bazen vazgecmeyi de bilmektir ‘ Kelebegine son kez bakar ve onu salıverir özgürlügüne Kırlarına çiçeklerine dogru kelebek mutlu olmasına Mutlu olur ama hiç bir meltem hiç bir çiçek yapragı Adamın avucunun sıcaklıgını andırmaz aklında adam O çiçek senın bu çiçek benım dolaşır saatlerce adam Bir kelebege sevdalı bakıp durur boşluğa Kelebekse hala konacak sıcak bır avuç aramakta Böylece kelebek şunu anlar BAZEN AİT OLDUGUMUZ YER ORASIDIR SICAK BIR AVUÇTUR BİLİRİZ AMA O YERİN BİZE AİT OLMA İHTİMALI BİR HİÇTİR... Böylece adam da şunu anlar HİÇ BİR SEVDAYI YANLIZCA SEVGİYLE YASATAMAZSINIZ O günden sonra kelebek adama duydugu özlemı gömecek bir Dag aramaya başlar ama gücü tükenene dek arayıp da bulamayınca anlar ki HİÇ BİR DAG BİR ÖZLEMİ GÖMEBİLECEGINIZ KADAR BÜYÜK DEĞİLDİR........ arkadaşlar sizce sizin ait olduğunuz yer neresi................ Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Benim ait olduğum yeri ben belirlemiyorum ki.Sevenlerim kalplerine,sevmeyenlerim hoşnutsuzluk ve belki de nefret içeren duygularına yerleştiriyorlar beni.. Ama dağ dedin ya içim sızladı,uzun zaman oldu gitmeyeli ve bir müddet daha olamayacak.. Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 ormanların arasında,en yakın komşum birkaç km uzakta olmalı.ama medeniyete bi o kadar yakın... her lüksüm de olmalı.... gödüğünüz gibi biraz imkansız... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2007 sımsıcak aile ocağı.......anne kucağı........... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 sımsıcak aile ocağı.......anne kucağı........... bu dünnya için şu an ki yerim gerçekten anne kucağı ve sıcacık ailem.. ama hepimizin ait olduğu yer belli....hepimiz bir gün bu dünyadan göçüp ait olduğumuz yer neresiyse gidicez zaten ama dünyada bir kelebek olarak sıcacık avuçlardayım.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2007 Ait oldugum yer bi zamanlar deliler gibi tapdigim canimin yani derdim hep.. ama yalanmis... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2007 Ait oldugum yer bi zamanlar deliler gibi tapdigim canimin yani derdim hep.. ama yalanmis... demekki o senin canın değilmiş.....senin kıymetini anlamamış... zeka özürlü olmalı Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2007 ait olduğum yer şu anda bulunduğum yer ........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.