Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

arkadaşlar öldünüz tabutta gidiyorsunuz (4 kollu) yani bildiğiniz gibi tabutun 4 tane kolu var önünde 2 adt ve arkasında 2 adt yanlız sizi taşıyan 3 kişi var ne olursa olsun bir kolu boş gidicek ve soru şu bu boş kalan tabutun kolu baş tarafınızdamı olsun istersiniz ayak tarafınızdamı olsun istersiniz niçin?

SORU 2

domatesmi daha kırmızı yoksa salatalıkmı daha uzundur yada nasrettin hocamı daha hızlı koşar :)

Gönderi tarihi:
arkadaşlar öldünüz tabutta gidiyorsunuz (4 kollu) yani bildiğiniz gibi tabutun 4 tane kolu var önünde 2 adt ve arkasında 2 adt yanlız sizi taşıyan 3 kişi var ne olursa olsun bir kolu boş gidicek ve soru şu bu boş kalan tabutun kolu baş tarafınızdamı olsun istersiniz ayak tarafınızdamı olsun istersiniz niçin?

SORU 2

domatesmi daha kırmızı yoksa salatalıkmı daha uzundur yada nasrettin hocamı daha hızlı koşar :)

1)Gidiş istikametine göre mevta ayakları önde gider ve adet olduğu üzere tabuta taşımak için ayakucundan girilip başucundaki kola geçilir ve sırası gelene teslim edilir.Eğer başucundaki kolu boş bırakırsalar ayak tarafındaki taşıyıcı geriye geçerken o taraf tamamiyle boşta kalacağından ayak ucumdaki kol boş kalsın..

Başka bir mantıkla ayakucu boş kalırsa önde giden imam da o kolun altına girebilir..;)

Ayrıca cenazeme 3 kişi gelecekse,oracığa gömüversinler,törene de gerek yok..<_<:w00t:

2)Biber daha acı ve o biberi biryerlerine süren hoca daha hızlı koşar..:huh::w00t::D

Gönderi tarihi:

taurusmutis çok güzel açıklamış tşk ,

doğruyu söylemek gerekirse bu soruyu kafadan attım geçenlerde tv de bir cenaze gördüm sonra düşünürken aklıma bu ne idüğü belirsiz cümleler takıldı yani kendi kendime bu soruyu sordum cevapta veremedim gideceğim yeri düşünmekten tabut kollarını düşünmeye zamanımın olmadığını düşündüm ailemden bir kaç kişiye sordum bunu onlar ayak ucu tarafını seçtiler nedeni ise düşürseler felan ayağımın üstünde olayım dedi :) bende karşılık olarak ne farkeder sonuçta mezara gitmeyecekmisin sürükleyerekte olsa götürecekler dedim doğru dediler saçma sapan bişiler işte ailemin verdiği cevaplarla iq hakkında yorum yapmayın sakın :) 2. soru ise onun çıkış öyküsü çok daha vahim :)

saçma sorularla vaktini aldığım için üzgünümüm ama arkadaş öyle yanıt vermişki takdir ettim tşk ......

domates ham iken yeşildir biber de yeşildir nasrettin hocanın elbiseside yeşildir :) anladınız siz onu.....

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.