Φ MaNGa Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 arkadaşlar pek zeka sorusuna benzemeyen insanın kişilik ve düşünceleri ada yaşayış biçimleri hakkında ufak tefek bilgiler vericek eğlenceli sorular.... 1- herhangi bir yerde otobüs durağı arıyorsunuz ve sorabileceğiniz 4 farkı tip var kaşınızda ben kızlara soruyorum erkekler tam tersini düşünsün.. 1- kendi yaşınızda çok yakışıklı bir erkek 2-kendi yaşınızda çok güzel bir bayan 3-orta yaşlı bir adam 4-orta yaşlı bir kadın bunlardan hangisine sorardınız niçin? SORU 2 bir otobüsle gidiyorsunuz sizin yanınız dışında tüm koltuklar dolu ilk durakta çok yakışıklı bir bey gelip yanınıza oturuyor aradan biraz süre geçiyor ve ilk durakda sizin 2 sıra arkanızda oturan 2 kızdan bir tanesi durakta iniyor .. ve otobüs hareket halindeyken yanınızda oturan yakışıklı kalkıp 2 sıra arkanızdaki o bayanın yanına oturuyor.. o bayanı tanımadığından eminsiniz.. eğer başınıza böyle bir şey gelse ne düşünür ve nasıl daranızdırnız. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 zeka sorusu olmasa da sorularınız çok ilgimi çekti ve bana şunu hatırlattı: psikolojik testlerdeki sorulara bakarsanız eğer bunların çok basit sorular olduğunu görürsünüz "herşeyi terkedip yalnız kalmak istediğiniz oldu mu?" herzaman-sıksık-bazen-hiçbir zaman? gibi daha cevabı verirken değerlendirme sonucunun ne olduğunu anlayabileceğiniz ve bu nedenle yanıltıcı cevaplar verebileceğiniz sorular vardır hep Benim şöyle bir düşüncem vardı: bütün soruları sizin sroduklarınız gibi organize, karmaşık sorulardan oluşan bir test. Yani bir problem tarifi yapıp bunun çözümünü sormak gibi Sizinkiler gibi sorularda kişinin yanıltıcı olma şansı çok azdır. çünkü hangi cevabın ne anlama geldiğini tahmin edemez. Umarım sorularınızı geliştirip idealimdeki psikolojik testi oluşturursunuz. sorularınıza cevabım ise şöyle: 1-orta yaşlı adam 2-Bayanların böyle davranacağını düşünemiyorum bile ama ben bayan olsaydım bu bayın psikolojik sorunları olduğıunu düşünürdüm. selamlar...... Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 tşk edrm öncelikle bu sorulara nverilecek yanıtlar pek mühim değildi ama ne ilginçtir bayanlar bu soruları yanıtlarken çok zorlanıyolar bazen kıvrak zekayla kurtulabiliyolar ilginç mesela ilk soruda erkeklerin büyük kendi cinsinden çoğunlukta yaşıtlarına yada biraz daha mantıklı düşünürse orta yaşlı adamın daha tecrübeli olduğunu düşünerek ona sorarken ben bu soruya bayanlardan kendi yaşında güzel kıza sorardım diyeni hiç duymadım daha çok bunun gibi 5 tane soru var aynı tipte ama diğerlerinide paylaşmayı düşünüyordum aslında ama hiç ilgi çekmedi tabi sizin dışınızda 2 nci soruya cevap vermek biraz garip gelsede kim olsa bu tip durumda çok zorlanırdı ben çok duydum kafasına ayakkabı fırlatan hatta bu formatta bir soru daha vardı onu da yazıp bir yorum yapıcam bayansınız ve otobüsün bindiniz sadece bir boş koltuk var diğer koltuklar tekli olarak güzel bayanlar oturuyolar içlerinde adrina lima ve jessicca alba da var yani otobüste tüm koltuklar tekli olarak dolu neyse 1 durak sonra çok yakışıklı bir bey geliyor hemen önündeki 2 koltuğu pas geçip sizin yanınıza oturuyor böyle bir durumla karşılaşırsanız ne düşünürsünüz? ....... diğer soru otobüse bindiniz hemen önünüzde o yakışıklı çocuk otruyor yanı boş ve onun 5 sıra arkasında çok zarif bir bayanın yan koltuğu boş bu iki koltuktan hangisine otururdunuz niçin.... Alıntı
Φ MouSTaPHa Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 arkadaşlar pek zeka sorusuna benzemeyen insanın kişilik ve düşünceleri ada yaşayış biçimleri hakkında ufak tefek bilgiler vericek eğlenceli sorular....1- herhangi bir yerde otobüs durağı arıyorsunuz ve sorabileceğiniz 4 farkı tip var kaşınızda ben kızlara soruyorum erkekler tam tersini düşünsün.. 1- kendi yaşınızda çok yakışıklı bir erkek 2-kendi yaşınızda çok güzel bir bayan 3-orta yaşlı bir adam 4-orta yaşlı bir kadın bunlardan hangisine sorardınız niçin? SORU 2 bir otobüsle gidiyorsunuz sizin yanınız dışında tüm koltuklar dolu ilk durakta çok yakışıklı bir bey gelip yanınıza oturuyor aradan biraz süre geçiyor ve ilk durakda sizin 2 sıra arkanızda oturan 2 kızdan bir tanesi durakta iniyor .. ve otobüs hareket halindeyken yanınızda oturan yakışıklı kalkıp 2 sıra arkanızdaki o bayanın yanına oturuyor.. o bayanı tanımadığından eminsiniz.. eğer başınıza böyle bir şey gelse ne düşünür ve nasıl daranızdırnız. 1: cevap: 2. seçenek: kendi yaşınızda (yakışıklı) bir erkek soruyu soracağım hemcinsimin neden yakışıklı olması gerektiğini anlayamadım ama kendi yaşıtlarımda hemcinsime sorarım. 2. cevap: Ne yaparsa yapsın banane. benim yanımda oturmasın da yani başka yere gittiği için memnun olurum. (5 sıra arkama oturduğundan haberim bile olmaz) Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2007 öncelikle 1.sorundan başlıyım...bi durak ararken insan seçiceğime zamanımı iyi kullanmayı tercih ederim...ve önüme gelene sorarım..bilen birini bulana kadar bu değerlendirme bence saçma olmuş...yakışıklı erkek güzel kız...bide onu mu arıcam... onu arıyana kadar ben durağı bulurum... mesela yok amcam sen benm soru sorcağım kadar genç değilsin mi dicem bu düşünce komik olur sanırım... ve ayrıca 2.soruna gelince otobüste otururken yanımdan kalkanı takip etme gibi bi huyum yoktur... arkada ne dolaplar döndüğünü nerden bilcem..iki kız oturuyor..koltuj boşalıyor bunları bilmediğimden dolayı ee adamda yanımdan kalkçak hiç düşünmem iner gözüyle bakarım...dedim ya takip etme huyum yoktur otobüsü ajan gibi farkında bile olmam belki de... saygılar... Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 bayansınız ve otobüsün bindiniz sadece bir boş koltuk var diğer koltuklar tekli olarak güzel bayanlar oturuyolar içlerinde adrina lima ve jessicca alba da var yani otobüste tüm koltuklar tekli olarak dolu neyse 1 durak sonra çok yakışıklı bir bey geliyor hemen önündeki 2 koltuğu pas geçip sizin yanınıza oturuyor böyle bir durumla karşılaşırsanız ne düşünürsünüz?....... diğer soru otobüse bindiniz hemen önünüzde o yakışıklı çocuk otruyor yanı boş ve onun 5 sıra arkasında çok zarif bir bayanın yan koltuğu boş bu iki koltuktan hangisine otururdunuz niçin.... bu soruları aslında bayanların cevaplaması bekleniyor herhalde ama benim daha çok ilgimi çekiyor, nedense? 1.soru: gizel bir bayansam gururum okşanır, değilsem adamın çekingen biri olduğunu düşünürüm. Örneğin ben (erkek olarak) bu durumlarda hep güzel olmayan bayanın yanını seçmişimdir. 2.soru:ben bayansam, bir bayanın yanı boşken yakışıklı bir erkeğin yanına oturmak epeyce özgüven ister, ben oturamazdım. Alıntı
Φ MaNGa Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2007 kadınlara genelleme yapabilirsek aslında ben yüzdeye vuramam ama nedense 10 bayanın 8 tanesi hemcinsinin güzel görünmesine deli oluyor yani adres konusunda kıskandıkları için sormak istemiyolar buradan kıskanç olduğunu düşünebiliriz yada yakışıklı erkeği seçtiği için cesur girişken olduğunu .. ya kaçerkek budurumda cesaret edipgüzel kıza adres sorabilir yada adres sorduğugüzel kız onun samimiyetine inanır ki ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.