Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ben birde çok bilmiş kızlara hasta oluyorum kendi işime ble burunlarını sokarlar bişe bilmedikleri halde serviste çok görüyorum müşterimin kızı olmasa ah ahhh Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Anlatın anlatın ne kadar tahammülsüz olduğunuz ortaya çıksın Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 ama durumu bilmiyorsun gece bazı evlere gidiyorum kızlar öteyi beriyi toplamaya başlıyor gidiyor içeride üzerine birşeyler giyiniyor ağzıma bakıyorki ne desemde yardım etsem diye çay kahve yapanları oluyor bazılarıda bu yukarda bahsettiğim gibi kızın modemini bağladım telefonuda kontrol etmem gerekiyor ama bağlantı taa evin öbür ucunda ordan değiştirip numarayı arayacam oyüzden ben ona numarayı soruyorum o yattığı yerden akıl veriyor kabloyu bağlayınca telefona ses geliyorsa tamammış gelde ninjalık etme şimdi sanki evin numarasını verse telefon sapıklığı yapacam sen olsan yerimde tahammül edebilirmisin şimdi Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 ama durumu bilmiyorsun gece bazı evlere gidiyorum kızlar öteyi beriyi toplamaya başlıyor gidiyor içeride üzerine birşeyler giyiniyor ağzıma bakıyorki ne desemde yardım etsem diye çay kahve yapanları oluyor bazılarıda bu yukarda bahsettiğim gibi kızın modemini bağladım telefonuda kontrol etmem gerekiyor ama bağlantı taa evin öbür ucunda ordan değiştirip numarayı arayacam oyüzden ben ona numarayı soruyorum o yattığı yerden akıl veriyor kabloyu bağlayınca telefona ses geliyorsa tamammış gelde ninjalık etme şimdi sanki evin numarasını verse telefon sapıklığı yapacam sen olsan yerimde tahammül edebilirmisin şimdi bu konuda büyük bir keyifle seni takip ediyorum taş yürekli. ninjalık yapacan he Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 evet abi ben öyle sabırlı değilimdir bazı kurallarım var kendimce gerçi ninjalık pek yapabilecek gibi değilimde çok kızıyorum böyle kızlara dünyanın gidişhattını değiştirmeye çalışan feministlere utanmasalar kadında ev işimi yaparmış diyecekler neredeyse Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 evet abi ben öyle sabırlı değilimdir bazı kurallarım var kendimce gerçi ninjalık pek yapabilecek gibi değilimde çok kızıyorum böyle kızlara dünyanın gidişhattını değiştirmeye çalışan feministlere utanmasalar kadında ev işimi yaparmış diyecekler neredeyse Hayırdır taş yürekli baya kızmışsın..Ama seni bayanlara baya yüklenir gördüm canım.. Alıntı
Φ Taş Yürekli Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 24 Nisan , 2006 Hayırdır taş yürekli baya kızmışsın..Ama seni bayanlara baya yüklenir gördüm canım.. yok canım sadece içimi döküyordum yoksa içlerinde çoookk iyileride var cana can katan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.