Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Yaprak dökümü dizisi sağlam bir kadroya sahip. Ama o dizi TRT 2 de yayınlanmıştı baştan sona. Tabi hikayenin orjinalinin geçtiği yılları anlatan şekliyle. Tekrar gibi oluyor daha önceki versiyonunu izleyenler için. Alıntı
Φ ossman Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2007 çok az tv izleyebiliyourm..awrupa yakasını zewkle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2007 ortalığı bu kezde eskı Türk sıneması versıyonu diziler almış,avrupa yakası insana moral verıyor gulduruyor.. zaten stres dolu bır hayatın içindeyken tuutpta yaprak dökümü gibi sürekli acılı bırşeyler olan bır dızı ancak ınsanın psıkolojısını bozar ben izlemıyorum izlemem de Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2007 al benden de o kadar Sedelina..tercihlerimi beni rahatlatacak şeylerden yana kullanıyorum.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2007 Etrafıma bakıyorum da insanların avrupa yakasından aldıkları haz gittikçe azalmış galiba. Bi biz mi izliyoz Türkiyede gibi bir duyguya kapılmıştım... Bunları okuyunca keyfim yerine geldi. Bıçak sırtı değil avrupa yakası Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2008 Akşam kanallar arasında gezinirken bu diziye rastladım izlediğim sahnede bir karadenizli karakter vardı.. Daha öncede bir diziden tanıdık geldi bana ama kim olduğunu bilmiyorum,gerçi büyük ihtimalle buralı olduğunu tahmin ediyorum.şiveyi müthiş güzel kullanıyor hiç bir yapmacıklık yok tamamen doğal özgün karadeniz daha doğrusu Trabzon aksanı... Başka dizilerde karadeniz aksanı ile konuşmaya çalışıp eline yüzüne bulaştıranlara örnek olsun.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Hala zevkle izliyorum..hele o dilber hala ve dursun ömre değer Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2008 bende burhan altıntop için seyrediyorum...dizinin olmazsa olmazı bence... Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Burhan ve Makbule,muhteşemmmmmmmmmm Alıntı
Φ dünyahepimizin Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2008 Burhan ve Makbule,muhteşemmmmmmmmmm Ya oyunculara diyecegim yokta bu reklamlar varya, illet ediyor beni vallahi. Net 50 dakikalik bir dizi brüt olarak en azindan 120 dakika sürüyor. Demekki bizler tv seyretmekte bile hak ettigimiz sekilde seyrediyoruz. Yani anlayacagin arkadasim bizler bir dizi seyrederken aksami bitiriyoruz ve reklamrain coklugu nedeniyle filmin anlamini tam olarak takip edemiyoruz. haberler desen gene aynisi, habermi magazinmi yoksa reklammi anlasilmiyorki. ilk defa bir dün ve bu aksam seyredeyim dedim ama pisman oldum ve gene artik Alman programlarina bakacagim. Orada da reklamlar var ama bizmkilerin yarisindan daha az bir film veya dizi arasinda. Herhalde gene bazilari bana AB meraklisi diye laf atar = Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2009 Ya oyunculara diyecegim yokta bu reklamlar varya, illet ediyor beni vallahi. Net 50 dakikalik bir dizi brüt olarak en azindan 120 dakika sürüyor. Demekki bizler tv seyretmekte bile hak ettigimiz sekilde seyrediyoruz. Yani anlayacagin arkadasim bizler bir dizi seyrederken aksami bitiriyoruz ve reklamrain coklugu nedeniyle filmin anlamini tam olarak takip edemiyoruz. haberler desen gene aynisi, habermi magazinmi yoksa reklammi anlasilmiyorki. ilk defa bir dün ve bu aksam seyredeyim dedim ama pisman oldum ve gene artik Alman programlarina bakacagim. Orada da reklamlar var ama bizmkilerin yarisindan daha az bir film veya dizi arasinda. Herhalde gene bazilari bana AB meraklisi diye laf atar = inanın ki,çarşamba günleri biraz tembellik yapayım diyorum ama bu reklamlar gerçekten can sıkıyor.Artık izleyemiyorum Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 BU aralar diziler kalktı sankı..hep tekrar var.krızden mı acaba Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2009 Avrupa Yakası 2 ay süreyle yeni bölüm çekmeyecek ve eski bölümler yayınlanacak bilgize... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2009 Avrupa Yakası 2 ay süreyle yeni bölüm çekmeyecek ve eski bölümler yayınlanacak bilgize... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2009 şuan izlıyorum tam komedı dilber hala:ben namusun kıtabını yazdım duvara astım,arada da ımza günü yapıyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.