Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AVRUPA YAKASI

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Yaprak dökümü dizisi sağlam bir kadroya sahip. Ama o dizi TRT 2 de yayınlanmıştı baştan sona. Tabi hikayenin orjinalinin geçtiği yılları anlatan şekliyle. Tekrar gibi oluyor daha önceki versiyonunu izleyenler için.

Gönderi tarihi:

çok az tv izleyebiliyourm..awrupa yakasını zewkle

Gönderi tarihi:

ortalığı bu kezde eskı Türk sıneması versıyonu diziler almış,avrupa yakası insana moral verıyor gulduruyor..

zaten stres dolu bır hayatın içindeyken tuutpta yaprak dökümü gibi sürekli acılı bırşeyler olan bır dızı ancak ınsanın psıkolojısını bozar :unsure: ben izlemıyorum izlemem de

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Etrafıma bakıyorum da insanların avrupa yakasından aldıkları haz gittikçe azalmış galiba. Bi biz mi izliyoz Türkiyede gibi bir duyguya kapılmıştım... Bunları okuyunca keyfim yerine geldi.

Bıçak sırtı değil avrupa yakası :clover:

• 10 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Akşam kanallar arasında gezinirken bu diziye rastladım izlediğim sahnede bir karadenizli karakter vardı..

Daha öncede bir diziden tanıdık geldi bana ama kim olduğunu bilmiyorum,gerçi büyük ihtimalle buralı olduğunu tahmin ediyorum.şiveyi müthiş güzel kullanıyor hiç bir yapmacıklık yok tamamen doğal özgün karadeniz daha doğrusu Trabzon aksanı...

Başka dizilerde karadeniz aksanı ile konuşmaya çalışıp eline yüzüne bulaştıranlara örnek olsun..

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Burhan ve Makbule,muhteşemmmmmmmmmm -_-

Ya oyunculara diyecegim yokta bu reklamlar varya, illet ediyor beni vallahi. Net 50 dakikalik bir dizi brüt olarak en azindan 120 dakika sürüyor. Demekki bizler tv seyretmekte bile hak ettigimiz sekilde seyrediyoruz. Yani anlayacagin arkadasim bizler bir dizi seyrederken aksami bitiriyoruz ve reklamrain coklugu nedeniyle filmin anlamini tam olarak takip edemiyoruz. haberler desen gene aynisi, habermi magazinmi yoksa reklammi anlasilmiyorki. ilk defa bir dün ve bu aksam seyredeyim dedim ama pisman oldum ve gene artik Alman programlarina bakacagim. Orada da reklamlar var ama bizmkilerin yarisindan daha az bir film veya dizi arasinda. Herhalde gene bazilari bana AB meraklisi diye laf atar =:)

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Ya oyunculara diyecegim yokta bu reklamlar varya, illet ediyor beni vallahi. Net 50 dakikalik bir dizi brüt olarak en azindan 120 dakika sürüyor. Demekki bizler tv seyretmekte bile hak ettigimiz sekilde seyrediyoruz. Yani anlayacagin arkadasim bizler bir dizi seyrederken aksami bitiriyoruz ve reklamrain coklugu nedeniyle filmin anlamini tam olarak takip edemiyoruz. haberler desen gene aynisi, habermi magazinmi yoksa reklammi anlasilmiyorki. ilk defa bir dün ve bu aksam seyredeyim dedim ama pisman oldum ve gene artik Alman programlarina bakacagim. Orada da reklamlar var ama bizmkilerin yarisindan daha az bir film veya dizi arasinda. Herhalde gene bazilari bana AB meraklisi diye laf atar =:)

inanın ki,çarşamba günleri biraz tembellik yapayım diyorum ama bu reklamlar gerçekten can sıkıyor.Artık izleyemiyorum :(

Misafir Domuzbağı
Gönderi tarihi:

Avrupa Yakası 2 ay süreyle yeni bölüm çekmeyecek ve eski bölümler yayınlanacak bilgize...

Gönderi tarihi:
Avrupa Yakası 2 ay süreyle yeni bölüm çekmeyecek ve eski bölümler yayınlanacak bilgize...

:(:(:(

Gönderi tarihi:

şuan izlıyorum tam komedı

dilber hala:ben namusun kıtabını yazdım duvara astım,arada da ımza günü yapıyorum :D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.