Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 iLyAdA tşkler... hayatı çok güzel özetlemişler .... bu süreç içerisinde insanlar başkaları için faydalı .... gelecek için bir şeyler bırakabilen .... tüketen değil üreten........... en önemlisi kendi için hayatı güzelleştirmeli ve kısacık ömrü olabildiğince değerli kılmalıdır.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 izlerken düşündüm,uzaklara gittim... nereye gıdeceğini bilmeyen gemi ama bazen gemi nereye gıdeceğini biliyordur,rüzgarda vardır..ama etraf öyle korsanlarla dolu ki Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 anı defterime yazdığım yazıya çok uygun oldu sanki...kısmen...kendimi bulmaya çalıştım izlemeyee... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 teşekkürler, anladım ki hayat çok kısaymış... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2007 saol ağa:))) emeğine sağlık ve de öz e dönüş... dileğin kabul oldu adına sevindim.. bu şiirde benden sana.... sevgiler kardeşim bakmayin siz onun kirlasmis saclarina ben onu gordum, bilmem hangi tarihte kucuk bir cocuktu dolasan, huznu germis yuzune, kucuk bir cocuk, istanbulun bir kenar semtinde degmemis gonlune sicak nazlayan sozler, degmemis seven oksayan eller, pek tenine rengarenk bir demet guzelligindeki yuregini, tutmus yerlestirmis bir raki kadehine tembellik sanmayin siz onun uykuya dususunu ben onu gordum, kabe kalabaliklarinda yikintilarinin arasindan cikip gelisini bu tuzakli sehirde, ite kaka yuruyusunu bakmayin siz onun cekip cekip gitmelerine ben onu gordum nice issiz duraklarda kendini ligme ligme edip bekleyisini dost belki gelecek, sevgili belki sevecek aldanmayin siz onun iki kollu gozuktugune o ahtopot misali sarilmis sevdiklerine bir kolu koca, bir kolu evlat ve bir kolu insan yasama cabasi boynunda kolye, gulerek ölmeyi bilen, ufak bir adam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.