Φ prencesa Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 1.GÜN sabah: meyve veya meyve suyu öğle:1 porsiyon sebze yemeği,1 kase salata,1 kase yoğurt ikindi:1 meyve akşam:1 porsiyon et yemeği,salata,1 ince dilim ekmek gece:1 meyve 2.GÜN sabah:meyve veya meyve suyu öğle:1 porsiyon sebze yemeği,1 kase salata,1 kase yoğurt ikindi: 1 meyve akşam:1 porsiyon et yemeği,salata,1 ince dilim ekmek gece:1 meyve Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 öneriniz iyi ve dengeli bir diyet ama yanlış yönlendirme var! 2 gün boyunca değil sizin verdiklerinizi, kişi hiçbir şey yemese bile -tartıda 2-3 kilo verdiği görülse de- gerçekte en fazla ort. 1.0 kg. verebilir. tartıda görülen azalmanın nedeni tuz ve su kaybıdır ve normal beslenmeye geçildiğinde derhal geri alınacaktır. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Bence bu kadar hızlı verilen kilo aynı hızda geri alınır.. Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Bence bu kadar hızlı verilen kilo aynı hızda geri alınır.. hızlı verilen kilonun aynı hızla geri alındığı söylense de bunun bilimsel bir temeli yok 7 günde 7 kilo verseniz bunun 2 kilosu su ve tuz olduğu için 2 günde geri alırsınız ama diğer 5 kiloyu gerçekten vermişsinizdir. beslenmenize dikkat ederseniz bu 5 kiloyu hızlı verdiğiniz için geri almanız gerekmez. hızlı geri almanın tek nedeni rejim sonrası kilo vermiş olmanın verdiği rehavetle iştah üzerindeki kortex(beyin) kontrolünün azalmasıdır. bye Alıntı
Φ kretek Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hızlı verilen kilonun aynı hızla geri alındığı söylense debunun bilimsel bir temeli yok 7 günde 7 kilo verseniz bunun 2 kilosu su ve tuz olduğu için 2 günde geri alırsınız ama diğer 5 kiloyu gerçekten vermişsinizdir. beslenmenize dikkat ederseniz bu 5 kiloyu hızlı verdiğiniz için geri almanız gerekmez. hızlı geri almanın tek nedeni rejim sonrası kilo vermiş olmanın verdiği rehavetle iştah üzerindeki kortex(beyin) kontrolünün azalmasıdır. bye Ben bir ayda 8 kilo verdim,verdigim kilolari da geri almadim. Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 genelde hızla verilen kilolar geri alınır diye bi tabir vardır ama onu şöyle düşünmek lazım kişi nasılsa ben zayıfladım diyip yemeğe başlarsa k,lo alır yok ben kendime dikkat etcem dengeli beslenmeye devam derse kilo almaz bu kadar basit işte!!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.