Φ suheda Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 THE_BOSS'un eski model ayakkabıları.... Kedinin baygınlık geçirmiş durumu... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 THE_BOSS'un eski model ayakkabıları.... Kedinin baygınlık geçirmiş durumu... hahaha çatladım valla.ne iş boss Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 bu işte bir yanlışlık var ben o ayakkabıyı Taurus' un ayağında görmüştüm:)))) THE_BOSS çizme giyiyor Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ocak , 2007 bu işte bir yanlışlık var ben o ayakkabıyı Taurus' un ayağında görmüştüm:))))THE_BOSS çizme giyiyor Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2007 bu işte bir yanlışlık var ben o ayakkabıyı Taurus' un ayağında görmüştüm:))))THE_BOSS çizme giyiyor Aman taurus duymasın ilyada,zaten o garibim kedinin bayıldığı falan yok gördüğün gibi düpedüz mefta olmuş... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Aman taurus duymasın ilyada,zaten o garibim kedinin bayıldığı falan yok gördüğün gibi düpedüz mefta olmuş... Sankim mutlu ölmüş gibi bir ifade var kedinin yüzünde ama Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Sen çatla emi bana uyuz olursun..!!Sana neler yapacağım.. Aynen iLyAdA Ablası... Taurusda görsün Sedelina'nın durumunu.!! Nasıl Sedelina bedavaya işi götür ne güzelde ayakların ve ayakkabıların... sedelina o topuklar sonradan mı oluştu yoksa hep varmıydı?? Sankim mutlu ölmüş gibi bir ifade var kedinin yüzünde ama Arkadaşım biliyorsun zehirli gazla ölenlerin yüzünde genelde böyle bir ifade olurmuş çünkü solunum yaparak zehirlendikleri için pek anlamazlar zehirlendiklerini Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2007 THE_BOSS'un eski model ayakkabıları.... Kedinin baygınlık geçirmiş durumu... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.