Φ kastamonu Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Arkadaşlar en sevilen ülke anketi var VE ülkemiz şu anda 5. neden 1. olmasın.Lütfen oylarımızı eksik etmeyelim.Bu linki herkese ulaştıralım.HErkes arkadaşlarına arkadaşlarınızda arkadaşlarına yollasın ve oy kullansınlar. HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN http://www.thevotenation.com Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Arkadaşlar en sevilen ülke anketi var VE ülkemiz şu anda 5. neden 1. olmasın.Lütfen oylarımızı eksik etmeyelim.Bu linki herkese ulaştıralım.HErkes arkadaşlarına arkadaşlarınızda arkadaşlarına yollasın ve oy kullansınlar. HER ŞEY TÜRKİYE İÇİN http://www.thevotenation.com Belki canım ülkemdeki olumsuzluklar düzelmeyecek ama neden olmasın.HAdi bakalım.. Bu arada 3. olmuşuz ha gayret.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 tıkladım diğer forumuma da ekledim, geçeriz sanalda hallederiz de...Umarım gerçek olduğu günleri de görürüz... Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 benimde bir katkım olsun istedim ankedi oyladım inşallah olur Alıntı
Φ kastamonu Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Arkadaşlar koskoca forumda 3 kişimi cvp yazıp oy kulanmış.Haydi arkadaşlar hep birlikte... AZerbayca rezaleti...... http://elshadxose.narod.ru/vote.html Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Öncelikle topiği açan arkadaş bu işi bu kadar ciddiye alıyorsa "havadan sudan konular" yerine keşke "güncel konular"a açsaydı. Ben de hemen oy kullandım ama 3. olmamızdan bir heyecan duydum diyemem çünkü 6 saatte bir tekrar aynı ülkeye oy verebiliyorsunuz ve 5 aydır hırslı bir kişi aynı ülkeye tek başına 500 oy vermiş olabilir. Niye böyle yapmışlar? Daha çok tıklanıp daha çok reklam pazarı kazanmak için. Hiç objektif bir oylama değil, bu nedenle sonucun da önemi yok. Ancak bana şu ilginç geldi: Siteye en fazla girilen ülkeler sırasıyla Türkiye ve Almanya Eğer her giren like oyu verseydi Türkiye açık ara birinci olurdu Türkiye'den ve belki Almanya'dan çok sayıda dislike oyu verilmiş sanırım (diğer ülkelere oranla) kimlerin verdiğini tahmin etmek zor değil Alıntı
Φ nobody Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 azerbaycanlı hackerlar işbaşında! oy verme formundaki bütün seçenekleri azerbaycan ve like olarak değitirmişler başka seçenek yok yani not:ilgili sitenin admini tarafından derhal düzeltilecektir mutlaka. Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2009 Son durum 1.Türkiye 1187161 2.Serbia 854532 3.Slovakia 780354 4.Georgia 755069 5.Azerbaijan 716508 6.Germany 664403 7.Russia 639867 8.United States 626094 9.United Kingdom 502243 10.Greece 465996 En büyük Türkiye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.