Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 kız ve delikanlı, motorsikletin üzerinde uçarcasına gidiyorlardı... -lütfen yava$la, korkuyorum,dedi sesi titreyerek... -hayır, bak ne kadar eğlenceli. -lütfen çok korkuyorum, dedi ama bu sefer ki daha sert ve korkuluydu. -peki, beni sevdiğini söyle, dedi delikanlı. -seni çok seviyorum,ama lütfen artık korkudan ölmek üzereyim! -kaskımı alıp, kendine takar mısın, ba$ımı çok fazla sıktı da... kız kaskı alır, delikanlı kızın kaskı taktığından emin olur ve : -tamam o halde, $imdi de bana sıkıca sarıl ve bizi dü$ün, der... ertesi gün gazetelerde: -motorsiklet kazası; a$ırı hız yapan iki gençten sadece biri kurtuldu, $eklinde bir ba$lık yer alır. oysa gerçek herkesin dü$ündüğünden daha farklıdır. yolun yarısında, delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamı$ ama bunu kıza belli etmek istememi$ti.bu hızda giderlerken ikisinin de kurtulması çok zordu. bu yüzden ölüm gibi sevdiği kızdan kendisini sevdiğini son bir kez daha duymak, onun kollarındaki sıcaklığı son bir defa ya$amak istemi$ti. sonra da kendi ölümü pahasına, kızın ba$lığı takmasını ve aşkının ya$amasını sağlamı$tı... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 yaw ilbey ağlatacan şimdi beni yaa nerden buldun bunu işte hem aşk hemde erkeklik diye buna derim ben Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 cokkkkk güzel yaa.... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 hani erkekleri hep terk eden altadan tip görenler için olsun bu sevgiyi sevgiliyi gercek aşkı kaybetmeme umudu olsun bayan arkadaşlarımızda ... allah hepsinin hakkında hayırlısını nasip etsin ne diyelim... arayan bulur Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 ne güzeldi ya yüreğine sağlık.. içim ürperdi valla Alıntı
Φ Zaman egleme beni Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 iste gercek ask budur. yüregine saglik Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 aşk varya aşk adama neler yaptırmaz süründürür alimallah Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Süründürür ama güzeldir aşk, Can yakar ama güzeldir aşk Kendini kaybetmene yol açar ama Güzeldir Aşk...... Alıntı
Φ acı çekmeye alışık Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 valla ben bu kadar güzel bişey duymadım arkadaş yaaa. aşk acısı çekiyorum aslında böyle şeyler okumamam lazım ama naparsın. kib Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 bu çok güzelmiş ya bayıldım.. aşk böyle birşey işte paylaşım için teşekkürler ama bişey eklemeden geçemiycem bu zamanda böyle aşk bulmak çok zor insanlar göreceli güzelliği tercih ediyorlar!.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.