Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl zeki, çevik ve hanım olmalı .. hanım hanım sevgiler yanında da saygılar
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Kadın dediğin taktınmı koluna yakışacak , Çaktınmı duvara yapışacak....
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2007 18 yıl Kadın dediğin taktınmı koluna yakışacak , Çaktınmı duvara yapışacak.... Allah Seni Ne Yapmasın Emii
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl ---- kadın dediin.. SADIK olmalı... güzel olmalı... tatlı dilli olmalı
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl Kadın dediğin taktınmı koluna yakışacak , Çaktınmı duvara yapışacak.... çok ii yaa
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2007 18 yıl kadın dediğin kadın gibi olmalı...adam gibi adam bulmalı ne dedim ben şimdi ya..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl kadın dediğin kadın gibi olmalı...adam gibi adam bulmalı ne dedim ben şimdi ya.. Adam gibi adam kaldı mı ki kıs Nesli tükenmiş durumda ***** Ne hikmetse anlamadım
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl Sayın Yönetim; Süper Kız Çocuğu Özo tarafından ve İstanbul şehrinde yaşayan erkekler hedef gösterilerek, hakaret içeren beyanda bulunulmuştur.. Dikkatinize sunulur.. Teşekkürler..
Gönderi tarihi: 16 Nisan , 2007 18 yıl Sayın Yönetim; Süper Kız Çocuğu Özo tarafından ve İstanbul şehrinde yaşayan erkekler hedef gösterilerek, hakaret içeren beyanda bulunulmuştur.. Dikkatinize sunulur.. Teşekkürler.. Kişiye yönelik yapılmış bişey diil.. Espirii olsun diye sölenmiştir tamamen.. İnsanlar neden farklı yönlere çekiyolar merak ediyorum..
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl Ankaralı olarak yırttık yani Bncede yırttın Yoks kurtuluşun yoktu Benim dilime düşmeye gör:D
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl Kararları erkek almalı diye düşünmeli, ev ile ilgili olanları da erkeğe bırakmalı...
Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 18 yıl Kararları erkek almalı diye düşünmeli, ev ile ilgili olanları da erkeğe bırakmalı...
Gönderi tarihi: 22 Nisan , 2007 18 yıl Kararları erkek almalı diye düşünmeli, ev ile ilgili olanları da erkeğe bırakmalı... Biçok kişide benimle aynı kanıdadır ki; Erkek ve bayanın günümüz Türkiyesinde eşit olmadığını kabul ediyorum.. Amma velakin eşler arasında hala bir dayanışma olduğunu savunuyorum ben.. Neticede hayat müşterek ve verilmesi gerekn ailevi bir karar alınması gerekiyorsa bu beraber ve saygı sevgi çerçevesinde yapılmalıdır.. Senin gibi dşünen topluluklar da yok diil.. Toplumun büyük bir bölümünü oluşturuyor.. Ne yazık kii...
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2007 18 yıl Bncede yırttın Yoks kurtuluşun yoktu Benim dilime düşmeye gör:D senin dilin nasil acaba?
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl senin dilin nasil acaba? Bilenler bilir Ne varsa ağzımdadır şakkadanak sölerim gizlemeksizin
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2007 18 yıl Bilenler bilir Ne varsa ağzımdadır şakkadanak sölerim gizlemeksizin Anladim,sen insani agzinla hallediyorsun yani!
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl Anladim,sen insani agzinla hallediyorsun yani! Bazıları şiddetle halleder işiini Bense şiddete karşıyım demek istediğim dövmek istediğim ibirii çıkarsa Sözlü olarak savunmamı yapar geçerim karşıya En temis iş
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl kadın dedıgın cok konusmayacak bazen baygınlık gelıyo bana bı buyuk rakı ıcmekle bı bayanı 20 dk dınlemek aynı etkıyı yapıyo
Gönderi tarihi: 7 Mayıs , 2007 18 yıl kadın dedıgın cok konusmayacak bazen baygınlık gelıyo bana bı buyuk rakı ıcmekle bı bayanı 20 dk dınlemek aynı etkıyı yapıyo Kadınların ruhunda var ne yapalım
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.