Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2015 10 yıl Önce kendinize bir program kurun .( 40 dakika ders 20 dakika mola şeklindeki 5 ders ) gibi Saati kurun. Molalar uzun olmalı dersten sıkılmamalısınız. Molalarda internete girmeyin. Televizyon seyretmeyin. Çünkü gözlerinizi yormamalısınız. Ders çalışırken bi konu üzerinde fazla durmayın. Kendinize testler yapın.Yanlışlarınız çıktıysa o soruyu bi daha çözün. o günlük ders çalışmayı bitirdiğinizde bir iki dakika hiç bir şey yapmayın.Camı açıp boş boş bakın.Çünkü bu sürede öğrendikleriniz beyninize yerleşiyor.
Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2015 10 yıl Çok teşekkür ederim bu yöntemler sayesinde sınavlara daha sakin ve endişesiz giriyorum.
Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2015 9 yıl Sinava girecm ve cook tedirginim bu yazilari okuduktn sonra bii ferahladm
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2015 9 yıl BU UYGULAMADAN SONRA TEOG PUANIN 498 ANTALYA 1 TÜRKİYE 3.SÜ OLDUM FEN LİSESİ BEKLE BENİ
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2015 9 yıl ders çalışan her ortamd çalışır kendini geliştirir.denilir buyukler tarafından oysa... dersi görünce kaçmak yerine der komik gelsin size.
Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2015 9 yıl bildigim sorulara utangac oldugumdan dolayi cesaretimi toplayip parmak kaldiramiyorum
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2015 9 yıl Birazcık da dua falan ekleseniz, benim aklım hep aşka meşke gidiyor yaaa.
Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2015 9 yıl benim bunlara uymama gerek yoj ama yinede konuya IYI degnmısıniz
Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2016 9 yıl Herkesin kendine göre bir çalışma yöntemi vardır.Mesela ben ders çalışırken şarkı dinliyorum.Böylece derslerimi daha iyi algılıyorum.
Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2016 9 yıl tekrar yapma beyin Gücü'nün artmadı derste dikkat Dağılması ve öğrendiğinin çabuk unutulması
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.