Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 A usta ile cekirge... Süper ya... Bu arada.. saol gülsün iltifatlarin icin ama o resmi senden aldim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 zaten nerde bi gözü yaşlı resim var hepsi çekirgemde... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Galiba cekirgen baya duygusal... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 onu ağlatanlar hayat boyu gülmesin... sende burda nöbet tutuyon galiba hemen yazıyon cevabı... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çeneçen biri yaff çidden öle amaaa...! :) bugün şakalandı biraz da ondan biraz böle de olabilebülür.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ne nöbeti.. tatil deyim o yüzden 24 saat online im.. Yok yani istemezsen bikac saat sonra cvb yaziyim... :angry: :P Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çeneçen biri yaff çidden öle amaaa...! :) bugün şakalandı biraz da ondan biraz böle de olabilebülür.. Ya resmen alay konusu olduk... Kacirmak mi sizin amaciniz.. hem daha yeni geldim... zaten bisey anlamiyorum.. nereye bascagimi bilmiyorum.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 yok yav bizede senin gibi hızlı arkadaşlar lazım ne alay konusu olcan bee biz burda birbirimize neler diyoz senide kendimizden gördük ki şaka yapıyoz.. hem çekirgemin arkadaşının yeri herkesten ayrıdır nazarımda.. Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ya resmen alay konusu olduk... Kacirmak mi sizin amaciniz.. hem daha yeni geldim... zaten bisey anlamiyorum.. nereye bascagimi bilmiyorum.. Merhaba Bende Yeni geldim benimde kankim sagolsun.Alışırız inşallah. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ya resmen alay konusu olduk... Kacirmak mi sizin amaciniz.. hem daha yeni geldim... zaten bisey anlamiyorum.. nereye bascagimi bilmiyorum.. hayır kesinlikle öle bi niyetim yokk...amacım sadece rahat olabileceğim bir sohbetti...ama bundan sonra SİZİN için sölediklerime dikkat ederim...kaçırmak asla...helle de ben düşünmem böle bişeyi...! neyse ........ Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 yok yav bizede senin gibi hızlı arkadaşlar lazım ne alay konusu olcan bee biz burda birbirimize neler diyoz senide kendimizden gördük ki şaka yapıyoz.. hem çekirgemin arkadaşının yeri herkesten ayrıdır nazarımda.. Yok ya sen hemen alinma daha önce de sakalanmisdim da.. o yüzden.. ee benim ustamin ustasinin da bende ayri yeri var... Merhaba Bende Yeni geldim benimde kankim sagolsun.Alışırız inşallah. Hosgeldin gardas hosgeldin... Vallah ben baya zorlanmisdim ilk gün (daha dün =) umarim sen cabuk alissirsin... hayır kesinlikle öle bi niyetim yokk...amacım sadece rahat olabileceğim bir sohbetti...ama bundan sonra SİZİN için sölediklerime dikkat ederim...kaçırmak asla...helle de ben düşünmem böle bişeyi...! neyse ........ Sakin sizli bizli konusma benle... Iiiiii.. nefret ederim.. Hem gercekden kendimi su anda cook mutlu hissediyom... eski siteleri aratmadiniz.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tamam o zaman şimdi yeni üye olduğun için senden bir isteğimiz olacak...gülsün çok güzel pasta yaptığını söyledi... şöyle içinde bol çikolata taneleri olan her tarafı çukulatayla kaplı bir pasta yapta yiyelim... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 tamam o zaman şimdi yeni üye olduğun için senden bir isteğimiz olacak...gülsün çok güzel pasta yaptığını söyledi... şöyle içinde bol çikolata taneleri olan her tarafı çukulatayla kaplı bir pasta yapta yiyelim... cikolatali kalmadi cilek li olurmu?? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 cikolatali kalmadi cilek li olurmu?? :wacko: olmazmı hiiç....eline sağlık kimse gelmeden yiyim... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 :wacko: olmazmı hiiç....eline sağlık kimse gelmeden yiyim... afiyet olsun Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bunu hakettin şimdi... ay ne tatli ... :blushing:t sk ederim... bitirdin mi pastayi?? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 hapur hupur şapur şupur...bitirdim... ara sıra yaparsın dimi.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 hapur hupur şapur şupur...bitirdim... ara sıra yaparsın dimi.. sıkarsa.. tabi ki... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ya resmen alay konusu olduk... Kacirmak mi sizin amaciniz.. hem daha yeni geldim... zaten bisey anlamiyorum.. nereye bascagimi bilmiyorum.. [/quotekaçma gel buraya.. burada çok az bu kadar insan bi arada olmuyo.gitme bi yere...........!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Ya resmen alay konusu olduk... Kacirmak mi sizin amaciniz.. hem daha yeni geldim... zaten bisey anlamiyorum.. nereye bascagimi bilmiyorum.. [/quotekaçma gel buraya.. burada çok az bu kadar insan bi arada olmuyo.gitme bi yere...........!!!!!!!!!!!!!!!!!! bulduk kacar miyiz... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 iyi bari geveze seni Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 OoOo Hoşgeldin Gülsün... Bu ne ikigünde zirve yaptın.!!! Hemde bu isimle bunu nasıl söylicem... ? ? çidden mi...biz de mi şakalandık yoksaa Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 farketmez ama şakalandığımızı sanmıyorum... dimi gülsün? aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızarım bak ama Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 OoOo Hoşgeldin Gülsün... Bu ne ikigünde zirve yaptın.!!! Hemde bu isimle bunu nasıl söylicem... yok valla ben o degilim aaaaaaaaaaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.