Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 düşünmeme gerek yok geçen yapmiştuk buzdolabinda varsa yiyeyim senin hatırına.... eline sağlık..... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Laf Hamsiden Açılmışken Karadenizliler Şimdide HamsiSuşi Yapıyorlarmış.Hamsiden 100 e yakın yemek yapılabiliyormuş.Haberlerde çıkmıştı bir ara Hamsi suşi ....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Laf Hamsiden Açılmışken Karadenizliler Şimdide HamsiSuşi Yapıyorlarmış.Hamsiden 100 e yakın yemek yapılabiliyormuş.Haberlerde çıkmıştı bir ara Hamsi suşi ....... yaparız evelallah... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Edirne'den biraderim geldi.!Oradan arkadaşları hamsi turşusu istediler.?Valla ilkkez duydum nasıl bişedir.! ERBAY biliyormusun veya BLACK bi yapsada yesek... Arkadaslar hamsi kalmamus da evde... bi usak kosuverip gitsin alsun da... Vallah bilmem ama benim en sevmedigim etdir balik... saglikli ama ne yapayim ben böyleyim... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Beyler pasta degulda hamsi bögregi yaptum da... Afiyet olsun Haa siz bu arada beni asci yaptiniz... Karsiliginda bisey alsam neyse derim de... Hi geldi aklima bi erbay bi cicek verdi . tsk... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kis beylerimi cagiriyon tek cok gucendim cok Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Beyler pasta degulda hamsi bögregi yaptum da... Afiyet olsun Haa siz bu arada beni asci yaptiniz... Karsiliginda bisey alsam neyse derim de... Hi geldi aklima bi erbay bi cicek verdi . tsk... Hamsi çok Güzelmiş İşte Ücretin Eline sağlıkkk... Ahh Parmaklarımı yedim yanlışlıklşa yaahuuu...Üstü Kalsın Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 kis beylerimi cagiriyon tek cok gucendim cok Ah be arkadasim.. beni erbay la yalniz birakip baska sohbetlere kacdin... Eee en cok o haketi aslinda bu böregi.. ama sana da afiyet olsun... istersen bi dilim al.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Hamsi çok Güzelmişİşte Ücretin Eline sağlıkkk... Ahh Parmaklarımı yedim yanlışlıklşa yaahuuu...Üstü Kalsın Ah be blade sen simdi beni para manyagi falan sanirsin... Ask olsun.. istemem ama yancebime koy, olur mu??? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ellerine sağlık kara kız çok güzel olmuş sen bana bu gidişle çekirgemi aratmıycaksın... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ellerine sağlık kara kız çok güzel olmuş sen bana bu gidişle çekirgemi aratmıycaksın... Estafurllah... (böyle mi yazilir??) Ustam in yer bambaska.. her ne kadar beni savunacaksanda ben onu savunurum... profiline bakdiydim daha demin.. araba hastasiymissin sende.. ben bayilirim.. hele o yeni audi R8 lere.... a handa budur benim araba... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Estağfirullah diye yazılır... evet otomobil merakım vardır hemde çok... hiçbir fuarı kaçırmam senin R8'e binmiştim geçtiğimiz fuarda başım dönmüştü valla manyak bişi Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 ay bindin mi.. ya ben görmedim bile.. ama görsem icindekileri disari ataar otomobili alir kacarim.. yani.. Ya odam R8 in posterleriyle dolu.. anlayacagin okadar ki hayranligim... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 gerçekten güzel otomobil... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 söylemsi ayip buda benim gormemis gibi olcak ama hihi Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Simdi atlarim pencereden.. bak gördün mü söz vermistim bidaha bu sözü dememeye ama hakkaden parasizligin gözü kör olsun... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 söylemsi ayip buda benim gormemis gibi olcak ama hihi gömüsdüm bunu... süper ya... Analar neler "yapiyo.." Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 yav bu otomobil senin olsa nolcak...yok bi tarafı çizildi yok lastiği patladı en iyisi böyle hayal kurmak büyük malın büyük derdi olurmuş boşveeeeer sende benim gibi fuarlara git hevesini al... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 yav bu otomobil senin olsa nolcak...yok bi tarafı çizildi yok lastiği patladı en iyisi böyle hayal kurmak büyük malın büyük derdi olurmuş boşveeeeer sende benim gibi fuarlara git hevesini al... Ya burda dogru dürüst fuar mi var.. elalemin garaji dolu su arabalardan.. o yüzden bunlar gibi külüstürleriyle idare ediyik... Fuarlar büyük sehirlerde olur bende 120 km uzakdayim büyük sehire... Yani Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 emin olun ilk arabam böyle bisey olur carparim diye iyi araba almaslar Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 emin olun ilk arabam böyle bisey olur carparim diye iyi araba almaslar nesi warmış be onu bulamayanlar da war Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 hahah burda cöpte bile yok böyle araba Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 burdada yok çünkü herkes kullanıyo öyle arabayı... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 hahah burda cöpte bile yok böyle araba kısım orası oledir tabe burdada yok çünkü herkes kullanıyo öyle arabayı... haklısın erbay Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 hoş geldiniz........ama sen zaten alışmışsın........herkesle tanışmışsın..... iyi muabbetler...... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.