Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çekirgem olsaydı ben anlardım pasta yapışından... çekirgemin pastaları daha değişik oluyo... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 valla ustam o avusturaya ben almanya hem benim gibi pastada yapamiyor Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 senin gibi yapamasada fena değildi yani hakkını yemiyelim.... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Banada yakışmaz sana o veya sıfır demek.? Herhalde sen o değilsin g sin..!! yuh haklisin ustam Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bu topic yakında meydünün topiğini geçer... :lol: Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 konuşanın ağzına çukulatalı pasta girsin... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 çukulutalı pastaya bayılırım kahvenin yanında iyi gider. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 gescheit der Grashüpfer hadi pasta yap bize... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 farketmez ama şakalandığımızı sanmıyorum...dimi gülsün? aaaaaaaaaaaaaaaaaa kızarım bak ama Aaaa. bi gün girmedik sohbet almis basini gidiyor... Neyse.. ben gülsün degilim... Gülsün Ustam olur... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Banada yakışmaz sana o veya sıfır demek.? Herhalde sen o değilsin g sin..!! Ya bu da ismime takdi... neyse bu ismin anlami var Boss bey.. ilgini cekerse anlatirim bi gün... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 senin gibi yapamasada fena değildi yani hakkını yemiyelim.... Vallah ben bilmiyordum benim pastalarin mesur oldugunu ama yinede yiyenede yemeyenede afiyet olsun... yuh haklisin ustam bu topic yakında meydünün topiğini geçer... :lol: sey iste tam burda yetisemedim sohbete.. Ne topigi ne meydü... Tekrar benim anlayacagim sekilde anlatirsan cok memnun olurum... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 meydün bu forumun hanım ağasıdır nasıl tanımazsın... onun topiği "ŞŞŞ BAK Bİ" yazan topic...mesaj sayısı olarak en fazla hoşgeldin denilen topic onunkidir... bende senin topice durmadan yazı yazıyozya ondan öyle dedim... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Ya bakmak isterim o hamin aga nin profiline ama nasil bulacam kendisini???? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 senin topiğinin 5 topic altında...gir benim selamımı söyle o gerekeni yapar... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gardas.. daha hindi uykudan uyandim... gözlerim yari kapali... Ne diyon sen?????? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 havalar nasıl diyorum üşüyormusun... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 havalar nasıl diyorum üşüyormusun... Su an salak durumuna düsdük... Bana bu konuyu kapatmak ve susmak düser... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 estağfirullah seni o duruma düşürmek istememiştim.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Ya saka ya.. Espri anlayacagin... Gülsün ün basligini takip ediyon mu?? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ben son kelimemi yazdım oraya.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 son?? daha hamsili pasta yapacakdim sana?? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 valla kelime-i şehadeti getirdim... ama hamsili pasta yapacaksan bişiler düşünürüz... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 ah be dostum.. kimse hamsili pasta yapip resmini cekmemis... o yüzden simdi gözünü kapa ve hamsili pasta düsün sonra da afiyet olsun... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.