Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl Slm bende daha yeni geldim... umarim hosgelmisimdir... Degil mi, Gülsün...
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl Allahim aglicam simdi kis öldürdün beni hosgeldin sefallar getirdin cok sevindim yeni basligin haiyrli olsun
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 18 yıl Slm bende daha yeni geldim... umarim hosgelmisimdir... Degil mi, Gülsün... bi gülsüne mi selam veriyosun yanii... ama olsun ben yine de yüzsüzlük yapıp selamını alıyım hoşgeldin aramıza... bende umarım hoşgelmişimdir demiştim... dikkatimi çekti.. ölümüne kankayızz..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar bi gülsüne mi selam veriyosun yanii... ama olsun ben yine de yüzsüzlük yapıp selamını alıyım hoşgeldin aramıza... bende umarım hoşgelmişimdir demiştim... dikkatimi çekti.. ölümüne kankayızz.. Estafurullah (Böyle mi yazilir bilmem)... Hepinize merhaba... Daha yeniyim o yüzden gülsünün basina bela oldum da o yüzden ona bu ilgi.. Neyse burayi buldum ya.. artik cikmam...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl bi geveze daha geldi demekki....(burdan çıkmıcaksan) bu arada hoşgeldin
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar bi geveze daha geldi demekki....(burdan çıkmıcaksan)bu arada hoşgeldin Öyle oldu... Artik bol bol görüsürüz...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl nerden çıkardın bol bol goruşceğimizi? ben ole herkeslen konuşmam hem
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl nerden çıkardın bol bol goruşceğimizi? ben ole herkeslen konuşmam hem heyy senn..yaptın gene demi bi isyan....
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar nerden çıkardın bol bol goruşceğimizi? ben ole herkeslen konuşmam hem Hayda... bi iyi davranalim dedik pat diye koydu cvb... Küstüm..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar heyy senn..yaptın gene demi bi isyan.... Ya tsk ederim.. bari sen iyi davraniyorsun bu garibe...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl heyy senn..yaptın gene demi bi isyan.... napim huyum kurusun Hayda... bi iyi davranalim dedik pat diye koydu cvb... Küstüm.. şaka bea.laf aramıs da ben de gevezeyim gevezeleri severim yane şakalandın
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl blade o işte sen takma huyu kurusun mannak oğlan o :) şakaladı seni işte... anaşırsınız herhal ...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar napim huyum kurusun şaka bea.laf aramıs da ben de gevezeyim gevezeleri severim yane şakalandın Bide gercek olsaydi... Ilk sakazede ben miyim??
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl şimdi ezildim bak... nese ben çıkıyorum hepinize byeeeeeeee arkadaşlar.
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar hoş geldin sometimes BlaCk Hosbulduk... sende sakalamayacaksin beni, degil mi?? fena sakalandim da..
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Hosbulduk... sende sakalamayacaksin beni, degil mi?? fena sakalandim da.. yok şakalamayacam ...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar Allahim aglicam simdi kis öldürdün beni hosgeldin sefallar getirdin cok sevindim yeni basligin haiyrli olsun Ya sagol ya gülsün cüm... sen olmasan su anda bilgisayarin önünde aglayacak durum da olacakdim... Ha bide sakin bikma benden cünkü daha coooook sorularim var...
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 18 yıl Yazar hoşgeldin... hosbulduk.. Yaaa iyiki tanimissim bu page i...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.