Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Slm bende daha yeni geldim... umarim hosgelmisimdir... Degil mi, Gülsün... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Allahim aglicam simdi kis öldürdün beni hosgeldin sefallar getirdin cok sevindim yeni basligin haiyrli olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Slm bende daha yeni geldim... umarim hosgelmisimdir... Degil mi, Gülsün... bi gülsüne mi selam veriyosun yanii... ama olsun ben yine de yüzsüzlük yapıp selamını alıyım hoşgeldin aramıza... bende umarım hoşgelmişimdir demiştim... dikkatimi çekti.. ölümüne kankayızz.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bi gülsüne mi selam veriyosun yanii... ama olsun ben yine de yüzsüzlük yapıp selamını alıyım hoşgeldin aramıza... bende umarım hoşgelmişimdir demiştim... dikkatimi çekti.. ölümüne kankayızz.. Estafurullah (Böyle mi yazilir bilmem)... Hepinize merhaba... Daha yeniyim o yüzden gülsünün basina bela oldum da o yüzden ona bu ilgi.. Neyse burayi buldum ya.. artik cikmam... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bi geveze daha geldi demekki....(burdan çıkmıcaksan) bu arada hoşgeldin Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 bi geveze daha geldi demekki....(burdan çıkmıcaksan)bu arada hoşgeldin Öyle oldu... Artik bol bol görüsürüz... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 nerden çıkardın bol bol goruşceğimizi? ben ole herkeslen konuşmam hem Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 nerden çıkardın bol bol goruşceğimizi? ben ole herkeslen konuşmam hem heyy senn..yaptın gene demi bi isyan.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 nerden çıkardın bol bol goruşceğimizi? ben ole herkeslen konuşmam hem Hayda... bi iyi davranalim dedik pat diye koydu cvb... Küstüm.. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 heyy senn..yaptın gene demi bi isyan.... Ya tsk ederim.. bari sen iyi davraniyorsun bu garibe... Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 heyy senn..yaptın gene demi bi isyan.... napim huyum kurusun Hayda... bi iyi davranalim dedik pat diye koydu cvb... Küstüm.. şaka bea.laf aramıs da ben de gevezeyim gevezeleri severim yane şakalandın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 blade o işte sen takma huyu kurusun mannak oğlan o :) şakaladı seni işte... anaşırsınız herhal ... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 napim huyum kurusun şaka bea.laf aramıs da ben de gevezeyim gevezeleri severim yane şakalandın Bide gercek olsaydi... Ilk sakazede ben miyim?? Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 şimdi ezildim bak... nese ben çıkıyorum hepinize byeeeeeeee arkadaşlar. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 hoş geldin sometimes BlaCk Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 hoş geldin sometimes BlaCk Hosbulduk... sende sakalamayacaksin beni, degil mi?? fena sakalandim da.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Hosbulduk... sende sakalamayacaksin beni, degil mi?? fena sakalandim da.. yok şakalamayacam ... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Allahim aglicam simdi kis öldürdün beni hosgeldin sefallar getirdin cok sevindim yeni basligin haiyrli olsun Ya sagol ya gülsün cüm... sen olmasan su anda bilgisayarin önünde aglayacak durum da olacakdim... Ha bide sakin bikma benden cünkü daha coooook sorularim var... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 hoşgeldünnn Hosbulduk... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 hoşgeldin... hosbulduk.. Yaaa iyiki tanimissim bu page i... Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 imzan süper aa ustam gelmis hosgeldin ustam Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.