Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Bir erkek neyi bekler? Gercek 1 kadin bekler,annesinin besledigi gibi onu besleyen, Evini temiz,pak ve sicak tutan, Dir dir nedir bilmeyen, Paranin kiymetini bilip alisveris etmeyen Bütün gün calisip, Bütün gece dans edebilien, Ve asla HAYIR! demeyen, Asla basi agrimayan; Yalniz kendisini sevecek, Ve simartacak bir kadin... BEKLER............................................... :D durum vahim gibi duruyor Kolay Gelsin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bence bunları kendilerinden de beklesinler Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bence bunları kendilerinden de beklesinler Ollmaz sadece beklerler gerisi umurlarında değil (feminist duygularım kabardı sanırım Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 bana sadece anlayış göstersin yeter Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 budur işte Alıntı
Φ queenbelis Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 kadınlar erkeklerdenn ne beklerr pekiii sadeceeee mutlu etmeleriniii Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Bunun cok benzerinin bayanlar icin yapılmıs olanını görmüştüm.... ama bu cok daha iyi olmus... Alıntı
Φ bekar1981 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 slm bence iki taraflı saygı ve sevgi beklenir. sevginin yanında eğer saygı yoksa hiç bir şeydir. yani boş bardakdan farksızdır. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2005 Daha çok beklerler dırdır etmeyen ve az para harcayan bir kadın yok gibi bişeydir Alıntı
Φ koko Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 bu konuda cok dusundum. dusundum. dusundum. aklima nedense bir tek sex geliyor. aslinda fesat biri degilimdir. icten pazarlikli biri degilim. cinselligi kafaya fazla takmamaya calisiyorum ama sadece aklima sex geliyor. geri kalan teferruat gibi ... Alıntı
Φ siyahinci Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Dır dır etmeyen bir kadın beklerlerse gerçekten çok beklerler... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2006 Çok güzel.... Sorun etmeyin kızlar biz bekleriz... Alıntı
Φ hayata dair Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2006 bir erkek en çok sevgilisini en iyi karısını en uzun annesini sewermiş.artık ne beklediklerini varın düşünün Alıntı
Φ s__ozhan Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Erkeğini annesi gibi şefkatle besle, Babası gibi özenle izle, Dedesi gibi belinde taşı, Ninesi gibi ninni söyle, Bir dediğini iki etme, Taki sevgisi 3 günlük değil ömür boyu olsun... Alıntı
Φ kırmızıelma Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 olduuuuuuuuu başka ne derdi varrrrrrrr Alıntı
Φ cerenimoo Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 hmm..bir erkek bir kadından ne bekler...: 'ÇOK' BEKLER... Alıntı
Φ adose Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 bunu beklersek evde kalırız yahu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.