Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

geçen yılın son haftasından unutamadıklarımız

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Geçen yıldan anılarımızda kalan ve bizi etkileyen olayları tekrar hatırlayıp , paylaşmak istermisiniz .? Haydi o zaman. Ne duruyorsunuz?

Gönderi tarihi:

aklıma kötü bişi geldi.............. kuzeniminn ddüğününde büyük amcamız vefat etmişti..düğün anında değil ama düğüne 2 gün vardıı... hüzünle karışık mutluluk yaşamıştık... böle birden okuyunca aklıma geldi ve paylaşmak istedm.. Allah mekanını cennet eylesin.. :( neyse öle işte daha çok varda aklıma birden geliverdi... !

Gönderi tarihi:

inanna........ :clover:

geçmiş..geçmiştir.....dersimi alır geleceğe bakarım........ :stuart:

bu da fazla ciddi oldu..... :D:D

Gönderi tarihi:
aklıma kötü bişi geldi.............. kuzeniminn ddüğününde büyük amcamız vefat etmişti..düğün anında değil ama düğüne 2 gün vardıı... hüzünle karışık mutluluk yaşamıştık... böle birden okuyunca aklıma geldi ve paylaşmak istedm.. Allah mekanını cennet eylesin.. :( neyse öle işte daha çok varda aklıma birden geliverdi... !

seni üzdüysem affola....yaşadıklarımız acı yada tatlı yaşandılar ve bittiler.onlara geri dönüşümüz olamaz.ama onları yaşarken aldığımız hazlar , hüzünler , acılar ,neşeler, sevincler , çıkardığımız olumlu yada olumsuz dersler, bizim böyle olaylarla tekrar karşılaştığımızda ki davranışlarımızın öncülüğünü yapacaklardır. artık o senin için bildik bir konudur .sen onunla nasıl başedeceğini bir parça öğrenmiş olacaksın. insanın en iyi bildiği ,iyi bildiği şeydir.bak filozof seneca derki.

"öngörüp kendimizi hazırladığımız ve nedenlerini anladığımız düşkırıklıklarına daha kolay katlanırız;en büyük yaraları ise hiç beklemediğimiz ve başa çıkamıyacağımız türden düşkırıklıkları karşısında alırız." :blushing:

Gönderi tarihi:
seni üzdüysem affola....yaşadıklarımız acı yada tatlı yaşandılar ve bittiler.onlara geri dönüşümüz olamaz.ama onları yaşarken aldığımız hazlar , hüzünler , acılar ,neşeler, sevincler , çıkardığımız olumlu yada olumsuz dersler, bizim böyle olaylarla tekrar karşılaştığımızda ki davranışlarımızın öncülüğünü yapacaklardır. artık o senin için bildik bir konudur .sen onunla nasıl başedeceğini bir parça öğrenmiş olacaksın. insanın en iyi bildiği ,iyi bildiği şeydir.bak filozof seneca derki.

"öngörüp kendimizi hazırladığımız ve nedenlerini anladığımız düşkırıklıklarına daha kolay katlanırız;en büyük yaraları ise hiç beklemediğimiz ve başa çıkamıyacağımız türden düşkırıklıkları karşısında alırız." :blushing:

:hug: yok canım teşekkür ederim...üzülmedim...hüzünlendim sadece... öle bir anlık bir hüzün...insan şu hayatta herşeye alışıyor... ve benim bazı şeyleri yaşıma göre biraz daha erken kavramam da bunların cabası... bu yüzden bişeyleri görmüş geçirmiş olarak hüzünlenmiyorum....anımı yaşıyorum...

eğer sıkıntım varsa bağıra bağıra ağlıyorum..

eğer neşeliysem bağıra bağıra şarkılar söylüyorum..

eğer seviyorsam bağırıyorum...

nefretimi biraz daha kısık ama hiddetlice söylüyorum... :) :) :clover:

Gönderi tarihi:
inanna........ :clover:

geçmiş..geçmiştir.....dersimi alır geleceğe bakarım........ :stuart:

bu da fazla ciddi oldu..... :D:D

bende tam bunu diyordum.ders almak .öyle ders aldığımız şeyler vardır, ama gider gene aynı hataları yaparız.işte bunları tekrar hatırlayıp ,tekrar ders çıkarmak mı gerekir diyorum? .....sonra hep olumsuz düşünmemek gerekir... sevgiye , güzelliklere kuçak açtığımız olayları hatırlayıp paylaşmak da karşıdakilere ufuk açabilir. :clover:

Gönderi tarihi:
:hug: yok canım teşekkür ederim...üzülmedim...hüzünlendim sadece... öle bir anlık bir hüzün...insan şu hayatta herşeye alışıyor... ve benim bazı şeyleri yaşıma göre biraz daha erken kavramam da bunların cabası... bu yüzden bişeyleri görmüş geçirmiş olarak hüzünlenmiyorum....anımı yaşıyorum...

eğer sıkıntım varsa bağıra bağıra ağlıyorum..

eğer neşeliysem bağıra bağıra şarkılar söylüyorum..

eğer seviyorsam bağırıyorum...

nefretimi biraz daha kısık ama hiddetlice söylüyorum... :) :) :clover:

kısacası sen kendini çok güzel ifade ediyorsun.seni çok sevdim. sen küçüksünde :blushing:

Gönderi tarihi:
kısacası sen kendini çok güzel ifade ediyorsun.seni çok sevdim. sen küçüksünde :blushing:

evet...biraz miniğimm :) neden küü nolduu? :) bu arada teşekkür ederim bende seni çok sevdim..incelemelerin...hayata bakışın....çizdiğin ve izlediğin yol...tökezlemelerini kötüye değil de hayatı öğrenmeye yorman özellikle... :):wub:

Gönderi tarihi:
evet...biraz miniğimm :) neden küü nolduu? :) bu arada teşekkür ederim bende seni çok sevdim..incelemelerin...hayata bakışın....çizdiğin ve izlediğin yol...tökezlemelerini kötüye değil de hayatı öğrenmeye yorman özellikle... :):wub:

ne bileyim öyle hissettim. bir önceki iletinde ""yaşıma göre erken kavramam " demişsin belkide ondan ...kanım kaynamak isteyince buluyor bişeyler... hatta bu bazen hiç bişey de olabiliyor....ya ben insanları seviyorum ...iletişimi , paylaşımı seviyorum .....kısaca ben seviyorummmmmmmmmmm :clover:

bu arada biri bana sormadan ,beni taşımış.....ellerine sağlık mı demeliyim..

Gönderi tarihi:
ne bileyim öyle hissettim. bir önceki iletinde ""yaşıma göre erken kavramam " demişsin belkide ondan ...kanım kaynamak isteyince buluyor bişeyler... hatta bu bazen hiç bişey de olabiliyor....ya ben insanları seviyorum ...iletişimi , paylaşımı seviyorum .....kısaca ben seviyorummmmmmmmmmm :clover:

bu arada biri bana sormadan ,beni taşımış.....ellerine sağlık mı demeliyim..

:) sen seviyorsun ne kadar güzell....

ben seviyordum ne kadar da hüzünlüydü oysakii...

ama sevginin değerini bilen kişiler sevmek güzel...sevgi karşılıksız da güzel ama işin içine imkansızlıklar nefretler girmeyince... ve sadece iki kişi arasındayken güzel sevmek....masumca... :) bu arada bu konunun burda olması daaha iyi olmuş ben dicektim sana zaten ama sen de ellerinize sağlık dersin...bu konu burada hem yerini bulur hem de değerini... :):clover:

Gönderi tarihi:
Telefona dair.....

Sevdiğim ve samimi olduğum bir arkadaşımın evine gitmiştim.

Kalkmak istediğimde oturmam için ısrar etti.

Bende kıramadım onu..

evdekilere haber vermeliyim biraz gecikeceğimi merak etmesinler dedim.

Sonra benim evi aradım meşguldü.1-2 dakika sonra bir daha aradım gene meşguldü.

Bu dakikalar uzayip gitti.Çünkü evin telefonu devamlı meşguldü.

Artık sinirlenmeye başlamıştım.Vee aralıksız olarak arıyordum.

Benim evde kim bu kadar konuşabilirdi ki.? Tam bir saat boyunca devamlı aramıştım.

En sonunda farkettim ki aradığım benim ev değildi.Telefonun meşgul çalması çok normaldi

Çünkü benim ev diye misafir olduğum evi arıyormuşum devamlı... :laughing:

O arkadaşımla bunu zaman zaman hatırlar ve güleriz. :)

:D :D fıkra gibi olmuş.... hatta temeli de aşmışsın :) :) çok güldüm vallahi... insan bi sene değil bir ömür unutmaz bunu... :D:lol:

ama lazım böyle delilikler... :) insan kendini iyi hisseediyorr... :clover:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
Telefona dair.....

Sevdiğim ve samimi olduğum bir arkadaşımın evine gitmiştim.

Kalkmak istediğimde oturmam için ısrar etti.

Bende kıramadım onu..

evdekilere haber vermeliyim biraz gecikeceğimi merak etmesinler dedim.

Sonra benim evi aradım meşguldü.1-2 dakika sonra bir daha aradım gene meşguldü.

Bu dakikalar uzayip gitti.Çünkü evin telefonu devamlı meşguldü.

Artık sinirlenmeye başlamıştım.Vee aralıksız olarak arıyordum.

Benim evde kim bu kadar konuşabilirdi ki.? Tam bir saat boyunca devamlı aramıştım.

En sonunda farkettim ki aradığım benim ev değildi.Telefonun meşgul çalması çok normaldi

Çünkü benim ev diye misafir olduğum evi arıyormuşum devamlı... :laughing:

O arkadaşımla bunu zaman zaman hatırlar ve güleriz. :)

iletini bugün okuyabildim..okuyunca çok güldüm ...herkezin başından bu olay geçiyormuş diye...aynı şeyi bende yaptım ...ama ne yalan söyleyeyim senin kadar ısrar etmedim ....ha montaigne ne demiş biliyormusun....''eğer kendi kendine konuşmak delilik belirtisi kabul edilmeseydi, kendi kendime 'seni salak herif ' diye söylemediğim tek bir gün bile geçmezdi.''.....şaka şaka....

Gönderi tarihi:
bu son iki yil ooo hatirlamak bile istemiyorum :D

selam esra.... seni üzen çok şey olmuş belliki...bak geçti gittiler...hepimiz insanız ...her insana olabilecek şeyler bizede olacaktır, bir gün bir yerde...önemli olan onları hatırlayıp, tazelemek değil...çıkardığımız dersler....yinelendiğinde baş edebilme yetisini kazanmak..hadi gel senin için kapatalım geçen yıl sayfasını... unut gitsin...görüşürüz değil mi? :clover:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
selam esra.... seni üzen çok şey olmuş belliki...bak geçti gittiler...hepimiz insanız ...her insana olabilecek şeyler bizede olacaktır, bir gün bir yerde...önemli olan onları hatırlayıp, tazelemek değil...çıkardığımız dersler....yinelendiğinde baş edebilme yetisini kazanmak..hadi gel senin için kapatalım geçen yıl sayfasını... unut gitsin...görüşürüz değil mi? :clover:

dediklerin 100% dogru tazeleniyor ister istemez insanin kini belki azaliyor belki cogaliyor o kisiliklere bagli olan bir sey....görüsme konusuna gelirsek sanmiyorum...

ii gunler

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:
dediklerin 100% dogru tazeleniyor ister istemez insanin kini belki azaliyor belki cogaliyor o kisiliklere bagli olan bir sey....görüsme konusuna gelirsek sanmiyorum...

ii gunler

ne kadar açık sözlüsün..... iyi günler .....

• 5 ay sonra...
Gönderi tarihi:
zaten insan sizin yasiniza gelince baska bir sey olmuyor :P;)B)

yani gül yaşımıda biliyorsun başımıda. Ama inadına bana yazılacaksın.

Öyle olsun bakalım...En azından o uyuz liseli komplekslerimden uzaklaştım.

Bunuda bir kenara not et.Birgün lazım olacak :D

Gönderi tarihi:
kizarmisda :P

Ama ne yapayim..Okul bittikten sonra insanlar mutantlasiyor :P Cok mu abarttim ne?

Hep is is is...

Eminim bu arada sevgilin bile olmamistir..... :stuart:

Sen varsın ya sevgiliye ne hacet :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.