tm_haberci Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2022 Gönderi tarihi: 18 Haziran , 2022 Bugün, tarım ve gıda üretiminin doğaya saygılı şekilde yapılmasını ve üreticilerin gelecekte var olabilmesi için çevre dostu yöntemlerin geliştirilmesini savunan Sürdürülebilir Gastronomi Günü. Peki geleneksel Anadolu mutfağı ekolojik beslenme pratiğine ne kadar uygun? Türkiye'de gıda krizine çözüm olabilir mi?Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.