Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

koooooocaman kucaklıyorum herkesi..

Öncelikle belirteyim, ben de bir İlyadaist'im (: ben de Çorlu'dan katılıyorum aranıza. Turizm& otel işletmeciliği mezunuyum.. turizmciyim demiyorum ama sakın sormayın neden diye (:

atışmalarla tanıştım önce ve çok sevdim, ben de isterem dedim.. Sonra da soluğu İlyada ablam sayesinde bu tanışma forumunda aldım (: Sevgili ansha ve odisseus, sizlere de ayrıca selam! :stuart:

Neyse.. Uzun lafın kısası, umarım güzel paylaşımlarımız olacak hep beraber.. Yine ve sıklıkla görüşeceğiz inşallah!!

İyi kalın hepiniz..!

Not: yALNIzLAR gARI çok uzun, bana kısaca moRyEL diyebilirsiniz (: :blushing:

Gönderi tarihi:

Öncelikle belirteyim, ben de bir İlyadaist'im (: ben de Çorlu'dan katılıyorum aranıza. Turizm& otel işletmeciliği mezunuyum.. turizmciyim demiyorum ama sakın sormayın neden diye (:

atışmalarla tanıştım önce ve çok sevdim, ben de isterem dedim.. Sonra da soluğu İlyada ablam sayesinde bu tanışma forumunda aldım (: Sevgili ansha ve odisseus, sizlere de ayrıca selam! :stuart:

Neyse.. Uzun lafın kısası, umarım güzel paylaşımlarımız olacak hep beraber.. Yine ve sıklıkla görüşeceğiz inşallah!!

İyi kalın hepiniz..!

Moryel im hoşgeldin canım :clover: Bıcır bıcır yazar benim bidenem :stuart:

Diğer kaçakların yokluğunu sen belli etme barii :P

Ansha malum dj, Odisseus bugün klavye ve bir maustan olmuş ezerek süzerek ,yazacaklar inşallah :D azz sonraaaaa...

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Moryel im hoşgeldin canım :clover: Bıcır bıcır yazar benim bidenem :stuart:

Diğer kaçakların yokluğunu sen belli etme barii :P

Ansha malum dj, Odisseus bugün klavye ve bir maustan olmuş ezerek süzerek ,yazacaklar inşallah :D azz sonraaaaa...

Aaa yasık abimin klavyesi ve mouse'una :unsure: O'na ne dayanır (: susuyorlar hep de ondan olmuştur.. :stuart:

Sağol ablacım! Hoşbuldum.. Seninle bir güzelliği daha paylaşıyoruz! Ne güzel :wub:

Başbaşşş ((:

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Bende de kocaman HOSGELDIN...........

Çok teşekkür ederim La_Bohémé!! :blushing: Görüşmek üzere..! :)

Gönderi tarihi:

hoşgeldin moryel sefalar getirdin... :)

Gönderi tarihi:

Moryel,hoşgeldin.Ya bu ablana da bi şeyi beğendiremiyoruz.Geçerli bahanemiz var,yinede fırça atıyor.Ne yapacağız biz bunu...?

Gönderi tarihi:

İyi kalın hepiniz..!

Hoşgeldin moryel

"Keşke verimli tarlalar olabilsek , o zaman derinliklerimizde hiçbir şey kullanılmadan kaybolup gitmezdi; o zaman her olaya , her nesneye, her insana kucak açar, bunları toprağımızın gübresi bilirdik."

Gönderi tarihi:
  • Yazar
ilyada seriii oluşturuyor sankiii :) bu arada hoşgeldiniz..... bu ilyadaistler çoğalıyor virüs gibi... :) :) :clover:

virüs ne kelime :stuart: daha durun neler göreceksiniz :sorcerer:

Canım abicim odisseus, THE BOSS, inanna, ERBAY ve sEn EsTiKçE..(adını öğrenemedim de şimdilik kısa yazayım (: ) .. Çok teşekkür ederim hepinize! Hoşbuldum!

Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle.. :)

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Moryel,hoşgeldin.Ya bu ablana da bi şeyi beğendiremiyoruz.Geçerli bahanemiz var,yinede fırça atıyor.Ne yapacağız biz bunu...?

Bülent abim, adı üstünde 'İlyada' :) ; yani ince eler sık dokur ve detaylar önemlidir, değil mi?? :sweatingbullets:

Bahanelere yer yok, gerçekçi olalım lütfen! :lol:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

hoş geldin :)

Gönderi tarihi:
:clover: Hoş geldin arkadaşım :clover:
Gönderi tarihi:

hoş geldin........

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Yazar

Çooooooook uzun zaman geçmiş üstünden ve ben buraya hiç bakmamışım bir daha :(:blushing:

Herkese çok teşekkür ederim.. :clover:

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Hop moryelelelli lay lila nini nom. Moriyelelelli naynina nom

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.