Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 koooooocaman kucaklıyorum herkesi.. Öncelikle belirteyim, ben de bir İlyadaist'im (: ben de Çorlu'dan katılıyorum aranıza. Turizm& otel işletmeciliği mezunuyum.. turizmciyim demiyorum ama sakın sormayın neden diye (: atışmalarla tanıştım önce ve çok sevdim, ben de isterem dedim.. Sonra da soluğu İlyada ablam sayesinde bu tanışma forumunda aldım (: Sevgili ansha ve odisseus, sizlere de ayrıca selam! Neyse.. Uzun lafın kısası, umarım güzel paylaşımlarımız olacak hep beraber.. Yine ve sıklıkla görüşeceğiz inşallah!! İyi kalın hepiniz..! Not: yALNIzLAR gARI çok uzun, bana kısaca moRyEL diyebilirsiniz (: Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 koooooocaman kucaklıyorum herkesi.. Öncelikle belirteyim, ben de bir İlyadaist'im (: ben de Çorlu'dan katılıyorum aranıza. Turizm& otel işletmeciliği mezunuyum.. turizmciyim demiyorum ama sakın sormayın neden diye (: atışmalarla tanıştım önce ve çok sevdim, ben de isterem dedim.. Sonra da soluğu İlyada ablam sayesinde bu tanışma forumunda aldım (: Sevgili ansha ve odisseus, sizlere de ayrıca selam! Neyse.. Uzun lafın kısası, umarım güzel paylaşımlarımız olacak hep beraber.. Yine ve sıklıkla görüşeceğiz inşallah!! İyi kalın hepiniz..! Not: yALNIzLAR gARI çok uzun, bana kısaca moRyEL diyebilirsiniz (: Moryel im hoşgeldin canım Bıcır bıcır yazar benim bidenem Diğer kaçakların yokluğunu sen belli etme barii Ansha malum dj, Odisseus bugün klavye ve bir maustan olmuş ezerek süzerek ,yazacaklar inşallah azz sonraaaaa... Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Moryel im hoşgeldin canım Bıcır bıcır yazar benim bidenem Diğer kaçakların yokluğunu sen belli etme barii Ansha malum dj, Odisseus bugün klavye ve bir maustan olmuş ezerek süzerek ,yazacaklar inşallah azz sonraaaaa... Aaa yasık abimin klavyesi ve mouse'una O'na ne dayanır (: susuyorlar hep de ondan olmuştur.. Sağol ablacım! Hoşbuldum.. Seninle bir güzelliği daha paylaşıyoruz! Ne güzel Başbaşşş ((: Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Bende de kocaman HOSGELDIN........... Çok teşekkür ederim La_Bohémé!! Görüşmek üzere..! Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 hoşgeldin moryel sefalar getirdin... Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Moryel,hoşgeldin.Ya bu ablana da bi şeyi beğendiremiyoruz.Geçerli bahanemiz var,yinede fırça atıyor.Ne yapacağız biz bunu...? Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 ilyada seriii oluşturuyor sankiii bu arada hoşgeldiniz..... bu ilyadaistler çoğalıyor virüs gibi... :) Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 koooooocaman kucaklıyorum herkesi.. Öncelikle belirteyim, ben de bir İlyadaist'im (: ben de Çorlu'dan katılıyorum aranıza. Turizm& otel işletmeciliği mezunuyum.. turizmciyim demiyorum ama sakın sormayın neden diye (: atışmalarla tanıştım önce ve çok sevdim, ben de isterem dedim.. Sonra da soluğu İlyada ablam sayesinde bu tanışma forumunda aldım (: Sevgili ansha ve odisseus, sizlere de ayrıca selam! Neyse.. Uzun lafın kısası, umarım güzel paylaşımlarımız olacak hep beraber.. Yine ve sıklıkla görüşeceğiz inşallah!! İyi kalın hepiniz..! Not: yALNIzLAR gARI çok uzun, bana kısaca moRyEL diyebilirsiniz (: Hoşgeldin moryel "Keşke verimli tarlalar olabilsek , o zaman derinliklerimizde hiçbir şey kullanılmadan kaybolup gitmezdi; o zaman her olaya , her nesneye, her insana kucak açar, bunları toprağımızın gübresi bilirdik." Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 ilyada seriii oluşturuyor sankiii bu arada hoşgeldiniz..... bu ilyadaistler çoğalıyor virüs gibi... :) virüs ne kelime daha durun neler göreceksiniz Canım abicim odisseus, THE BOSS, inanna, ERBAY ve sEn EsTiKçE..(adını öğrenemedim de şimdilik kısa yazayım (: ) .. Çok teşekkür ederim hepinize! Hoşbuldum! Güzel paylaşımlarda görüşmek dileğiyle.. Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Moryel,hoşgeldin.Ya bu ablana da bi şeyi beğendiremiyoruz.Geçerli bahanemiz var,yinede fırça atıyor.Ne yapacağız biz bunu...? Bülent abim, adı üstünde 'İlyada' ; yani ince eler sık dokur ve detaylar önemlidir, değil mi?? Bahanelere yer yok, gerçekçi olalım lütfen! Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Çooooooook uzun zaman geçmiş üstünden ve ben buraya hiç bakmamışım bir daha Herkese çok teşekkür ederim.. Alıntı
Φ Sinek Vale Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2008 Hop moryelelelli lay lila nini nom. Moriyelelelli naynina nom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.