Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2007 bilmiyorum beni sana iten ne ?...herhalde bana değebilmiş olman...ama sevimli bir bıcırık olduğunuda düşünmüyor değilim...seni hep bayan diye düşündüm ...ve seni gerçekten titrettiler mi?...bunu yazdım ama düşününce üşüdüm ...böyle birşeyi sana kimse yapmasın olur mu?....kıyamam ben arkadaşıma....kardeşime..... bayan diye düşünülmek...belki incelikti seni bu düşünceye iten...öyleyim de zaten... sevimli bıcırıkk ha....bir zamanlar gerçekten sevimli bıcırık bir cadıydım...şimdilerde kalbimim şirinliği biraz olsun söndü sanırım ama her olumsuzluğa karşın gülebilen bir yapım var...ve insanlar ağladığım zamanları çok iyi bilirler ve her gün gülen suratım ağlayınca üüzzülür dostlarım..sen bu musun diye....ve yaşadım...ağladım...ama tüm olumsuzluklar karşısında olumlu olanları ayırabildim hayatımdan ve koştum oraya doğru...titremiyor değil kalbim ama ısınıyor bu yolumda...ve bu yolda gördüğüm bir surat olarak süetimdesin... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2007 bayan diye düşünülmek...belki incelikti seni bu düşünceye iten...öyleyim de zaten... sevimli bıcırıkk ha....bir zamanlar gerçekten sevimli bıcırık bir cadıydım...şimdilerde kalbimim şirinliği biraz olsun söndü sanırım ama her olumsuzluğa karşın gülebilen bir yapım var...ve insanlar ağladığım zamanları çok iyi bilirler ve her gün gülen suratım ağlayınca üüzzülür dostlarım..sen bu musun diye....ve yaşadım...ağladım...ama tüm olumsuzluklar karşısında olumlu olanları ayırabildim hayatımdan ve koştum oraya doğru...titremiyor değil kalbim ama ısınıyor bu yolumda...ve bu yolda gördüğüm bir surat olarak süetimdesin... bu aralar biraz yoğunum ama mutlaka gelip bakıyorum ....benim bıcırık kardeşim bana ne yazmış diye....bazen döne döne okuyorum ...bir daha bir daha.....anlamadığımdan değil .....beni kah duygulandırdığından .... kah güldürdüğünden ....kah beni bana hissettirdiğinden ...kah bir el aradığımda dostca dokunacak ......kah yalnız olmadığımı hisetmek istediğimde ...işte öyle bişey Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2007 bu aralar biraz yoğunum ama mutlaka gelip bakıyorum ....benim bıcırık kardeşim bana ne yazmış diye....bazen döne döne okuyorum ...bir daha bir daha.....anlamadığımdan değil .....beni kah duygulandırdığından .... kah güldürdüğünden ....kah beni bana hissettirdiğinden ...kah bir el aradığımda dostca dokunacak ......kah yalnız olmadığımı hisetmek istediğimde ...işte öyle bişey ben de seni mutlu etmeyi...bazen duygulanıp bazen yalnız hissetmemeni sağlamamı çok seviyorum... sanmam yalnız olcağını....yalnızlık senn gibiler için değil sanırım..ama hayat işte..kime ne verdiği belli değil....şu sıralar bana mutluluk veriyor..şükür... demek yorgunsun....yorgunluğunu yatıştırmak isterdim....ama o da hayat olsa gerek..çekmek zorundayız yorgunluklarımızı... öle bişey işte dedin ya...işte öyle bi şey benim mutluluğum... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 ben de seni mutlu etmeyi...bazen duygulanıp bazen yalnız hissetmemeni sağlamamı çok seviyorum... sanmam yalnız olcağını....yalnızlık senn gibiler için değil sanırım..ama hayat işte..kime ne verdiği belli değil....şu sıralar bana mutluluk veriyor..şükür... demek yorgunsun....yorgunluğunu yatıştırmak isterdim....ama o da hayat olsa gerek..çekmek zorundayız yorgunluklarımızı... öle bişey işte dedin ya...işte öyle bi şey benim mutluluğum... canım ya bu iletinle aldın bile yorgunluğumu....ben de ne biçim ablayım....senin onca dersin var .....hiç sormuyorum nasıl gidiyor diye.....(bunu da senin yazdıkların ve yazanlardan öğrendim)...öğrencisin sen değil mi....umarım herşey yolunda gider....ben senin istersen her şeyin üstesinden geleceğini biliyorum.....biz o günleri atlatalı çok oldu....şimdi bu kokuşmuş düzen içerisinde varolmaya çabalıyoruz...keşke sizlere vadettiğimiz güzel gelecekler sunabilseydik....diyorum ....umudumu hiç yitirmiyorum......seni koçaman öpüyorum ....içimden geldi .....ne yapayım.... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 canım ya bu iletinle aldın bile yorgunluğumu....ben de ne biçim ablayım....senin onca dersin var .....hiç sormuyorum nasıl gidiyor diye.....(bunu da senin yazdıkların ve yazanlardan öğrendim)...öğrencisin sen değil mi....umarım herşey yolunda gider....ben senin istersen her şeyin üstesinden geleceğini biliyorum.....biz o günleri atlatalı çok oldu....şimdi bu kokuşmuş düzen içerisinde varolmaya çabalıyoruz...keşke sizlere vadettiğimiz güzel gelecekler sunabilseydik....diyorum ....umudumu hiç yitirmiyorum......seni koçaman öpüyorum ....içimden geldi .....ne yapayım.... herşey iyi güzel...derslerim yolundaa... evet öğrenciyim ve sanırım gerçekten öğrencilik gibi bişey yok şu dünyada.... ama tatil de fena olmadı....da bi de hastalanmasaydım daha iyi olcaktı...ayakta zor duruyorum ve yola gidicem.... öpücüklerin taa buralara kadar geldi.... ben de öptüm kobacan seni.... o kokuşmuş gelecek....sanırım yavaş yavaş yaklaşıyorum.... hasta ruhumu mutlu ettin öpücüklerinle ve ilginle.... teşekkür ederim... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 herşey iyi güzel...derslerim yolundaa... evet öğrenciyim ve sanırım gerçekten öğrencilik gibi bişey yok şu dünyada.... ama tatil de fena olmadı....da bi de hastalanmasaydım daha iyi olcaktı...ayakta zor duruyorum ve yola gidicem.... öpücüklerin taa buralara kadar geldi.... ben de öptüm kobacan seni.... o kokuşmuş gelecek....sanırım yavaş yavaş yaklaşıyorum.... hasta ruhumu mutlu ettin öpücüklerinle ve ilginle.... teşekkür ederim... geçmiş olsun...dur sana şöyle güzel bir ot çayı yapayım ...ılık ve ballı olur demi....sen istersen ( hangi okul, kaçıncı sınıf) ....ve nereye gidiyorsun....görüşemiyecekmiyiz.... bak nasıl sahiplenme ama..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 geçmiş olsun...dur sana şöyle güzel bir ot çayı yapayım ...ılık ve ballı olur demi....sen istersen ( hangi okul, kaçıncı sınıf) ....ve nereye gidiyorsun....görüşemiyecekmiyiz.... bak nasıl sahiplenme ama..... teşekkür ederim....evett bi çay iyi giderdi...içicem zaten birazdan annem yapıcak kıyamam... nasıl sahiplenme biliyo musun...işte diyorum yaa hasta yüzümü asıkken güldürebilicek bir sahiplenme...bu arada anadolu lisesi 2.sınıf öğrencisiyim... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2007 teşekkür ederim....evett bi çay iyi giderdi...içicem zaten birazdan annem yapıcak kıyamam... nasıl sahiplenme biliyo musun...işte diyorum yaa hasta yüzümü asıkken güldürebilicek bir sahiplenme...bu arada anadolu lisesi 2.sınıf öğrencisiyim... Kuzum benim .....kendine iyi bak tamam mı... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 21 Şubat , 2007 Kuzum benim .....kendine iyi bak tamam mı... bunu da daha yeni görüyorum...üstünden onca zaman geçti oysaki...ve ben hala aynı ben..ama duygular aynı değil...bazıları fazlasıyla yüreğimdeyken...bazıları azalıyor zamana doğruu....ve senn...nerelerdesin yine.... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 bunu da daha yeni görüyorum...üstünden onca zaman geçti oysaki...ve ben hala aynı ben..ama duygular aynı değil...bazıları fazlasıyla yüreğimdeyken...bazıları azalıyor zamana doğruu....ve senn...nerelerdesin yine.... Hey sen...nasıl buldun da çıkardın beni o tozlu sayfalardan ....Ben aslında, elini uzatsan dokunacağın kadar yakında..... bazen de gerçekleşmeyen bir düş kadar uzaktaydım .... hani bazen çok şey söylemek istersin.....bazen de hiç birşey....bazen sadece dinlemekle yetinirsin.....işte ben bu süreçte forumda yalnızca okudum.....ta ki sen beni kendime getirene kadar.....bıcırık iyiki varsın ....daha sık görüşürüz ..... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Hey sen...nasıl buldun da çıkardın beni o tozlu sayfalardan ....Ben aslında, elini uzatsan dokunacağın kadar yakında..... bazen de gerçekleşmeyen bir düş kadar uzaktaydım .... hani bazen çok şey söylemek istersin.....bazen de hiç birşey....bazen sadece dinlemekle yetinirsin.....işte ben bu süreçte forumda yalnızca okudum.....ta ki sen beni kendime getirene kadar.....bıcırık iyiki varsın ....daha sık görüşürüz ..... sen öyle bişeysin ki...ne tozlu sayfalara yakışır beyinlerin...ne de kuşe kağıtlara...sarı saman rengi sayfalar...için..sen...ben...biz...ne kadar da iyi olurduk orda... ve işte....seni ben de öyle buldum ki...tozlu sayfalardan çıkarması da zor olmadı...ben de kendimi oralara hapsederim çünkü... sen de iyiki varsın...daha sık görüşürüz inşallah.... Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Ayyy... bi sairler basligi daha.. hosgeldin kardes... hosgeldin.. Bak pasta veya tatli istersen seslen bana yapiyin iki dakkada.. Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mart , 2007 Ayyy... bi sairler basligi daha.. hosgeldin kardes... hosgeldin.. Bak pasta veya tatli istersen seslen bana yapiyin iki dakkada.. tatlı dedinya beni kimse tutamaz......yapacaksın demi.....ya pardon hoşbuldum tabii.....sende bana hoşgeldin.....tatlı senden ....sonra demli bi çay benden..... toplanın arkadaşlar parti varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr............... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 sen geleli bayagi olmus,ama ben yinede Hosgeldin diyeyim evet geleli çok oldu ...ben sizleri tanıyorum tabii....yani yazılarınızdan .......aslında foruma geldiğimden beri , sizlerin yanındaydım(düşünsel olarak) . Neyse, tanışmak bu güneymiş. Hoş söyleşilere diyorum. Alıntı
Φ sometimes BlaCk Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 ya sen ne zamandan beri cagirmissin... parti var diye ama anca simdi kismet oldu... pasta benden... Alıntı
Φ inanna Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 ya sen ne zamandan beri cagirmissin... parti var diye ama anca simdi kismet oldu... pasta benden... sağol ....tatlıya kendinden bir parçada koymuşsun belli....Çok güzel olmuş Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.