Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Biraz heyecanlı ve tecrübesiz,biraz güvensizlikle kimbilir kaç şeye karşı hep bir adım sürerek yaklaşan adama,ne diyeyim sana!!!Suçlayayım mı seni korkak olmakla ve azarlıyayım mı kırayım mı şimdi seni. Bilemediğin ne var biliyormusun?Altında kaldığın her davranışın her sözün,yapamadığın veya yapmak isteyipte yapmadığın şeyler gün gelecek kapayacaklar önünü işte o zaman korkutmak bile kurtaramıyacak senide benide... Bence ne yapmak istiyorsan onu yap.Sınırlarını ve kurallarını seninle tartışmayacağım.O yüzden beni iyi dinle!!! Her zaman hoşgörülü olamam sana karşı.Şimdi diyorumki sana kurallarını ve sınırlarını sen biliyorsun seni özgür bırakıyorum.Gireceğin hayatta yapmayı istediğin veya zorlandığın şeyleri yapma bu bencillik dahi olsa.Canını en çok yakan şey bu değilmi zaten. Neyse biliyorsun seninle bir bütünüz o yüzden hep bende olacağım ve inanıyorumki bende seninle tat alacağım .Bu;seni yaşamda,seninle gülümsemeyi öğreneceğim.Sende seninmiş gibi içten gülebileceksin.Bazıları bunları anlayamaz,aldırma onlar için üzülme bilmiyorlar neler kaybettiklerini!!! Her zaman onlar gibi bakmaya çalışırsan onlar gibi olursun.Unutma bencillik her zaman bilindiği gibi kötü bişiy değildir.Evet yanlış duymadın,hele bencillere karşı aklamak değil yanlış anlama.Çünkü bencilliğimizi öldürebilceğimizi söyleyenler bile bencildir.Çünkü onlar anlayamazlar yaşamın kurallarını.... Beni anladığını biliyorum.Düşünsene herkes bencillikle savaşıp durur kimse anlamaya çalışmaz bencillik işte budur,kendi gerçekleri için insanlara kalıplar yaratmak,bunun için gerçeklerinin takipçisi yanlız sensin belki büyük bir yük gibi duruyo karşında unutma hayat hem yaşantıda hemde düşüncede zor bir kavramdır,zorluklar yıldırmasın seni çünkü gerçekler zor bile olsalar doğrudurlar ve doğrular insanların bildikleri ve saygı duydukları bişeydir. Bunun aksine inanan çok insan var ama inanmayandaçok insan var.Akıl insanın gerçekten en büyük nimetidir. Düşün doğrular oralarda yatıyordur onu elbette bulursun.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.