Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

oysa umutlarımız vardı umut ettiklerimiz yarınlarda açılacak kapılarımız vardı yeşerecekti sevdamız elele şimdi elimde kalan koca bi yalan kanımda yaban kanı sensizliğinde yabanlara yem oldu bu can kan revan oldu oysa hayallerimde bir adam sevmiştim gerçek bir adam sevdayı öğrendiğim ...mücadeleyi öğrendiğim.....umut etmeyi öğrendiğim....

meğer kardan bir adam sevmişim..

en ufak bi gün ışığında teslim etmiş sevda sandığını erimiş.... su olmuş ve sulara karışmış...sevmiş sanmış sadece bir sevdası olmamış hiç..

okyanuslarda kaybolmuş.. boğulmuş......

meğer ben bir kardan adam sevmişim

aslında hiç benim olmayan bir adam yarınları beklemek zorr....yarınlar darrrrr...yarınlarımızı yıktın... yok ettin..beklemek sabretmek mücadele etmek?bize çok beden büyükmüş sevda taşıyamadıkta üstümüzden attık

yerle bir yerle yeksan ettik .keşke sana kızabilseydim

nefretimi haykırabilseydim yüzüne

kıyamam ki sana ...sen mutluysan varlığım anlamlı..sevmişim seni bi kere

sevmek tek kere..sevmek yek keredir ..birini sevmekse ben seni sevmişim...seni seçmişim...sen olmuşum...mesafeler zaman mekan bu dünya bana yetmez.sevmek bir gün..bir mevsim..bir an..bir zaman... aslaaaa değil..sevmek ölmektir.ona ölmek..öle yazmaktır sevmek...kiiii

ben öle yazmışım...

o olmaktı sevmek..o nu düşünmek....o na ağlamak..o na yanmak

sen de o olmak ben de o olmak...o yum sanmıştım..yazık ki yanılmışım

oysa sevda dikenli yollarda sabırla yürümekti.üstüne titremekti..

fedaydı sevda..yokluğun ölümümdür bilesin..yarınlarda yarınız bir yaşayan ölüyüm

veeeeee......

acılarımı adıyorum sana...........

sessiz gidişimin.........

soluksuz ölüşümün...........

acı çığlımın.............

yaşarken ölmüşlüğümün.........

acı reçetesisini........

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.