Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 oysa umutlarımız vardı umut ettiklerimiz yarınlarda açılacak kapılarımız vardı yeşerecekti sevdamız elele şimdi elimde kalan koca bi yalan kanımda yaban kanı sensizliğinde yabanlara yem oldu bu can kan revan oldu oysa hayallerimde bir adam sevmiştim gerçek bir adam sevdayı öğrendiğim ...mücadeleyi öğrendiğim.....umut etmeyi öğrendiğim.... meğer kardan bir adam sevmişim.. en ufak bi gün ışığında teslim etmiş sevda sandığını erimiş.... su olmuş ve sulara karışmış...sevmiş sanmış sadece bir sevdası olmamış hiç.. okyanuslarda kaybolmuş.. boğulmuş...... meğer ben bir kardan adam sevmişim aslında hiç benim olmayan bir adam yarınları beklemek zorr....yarınlar darrrrr...yarınlarımızı yıktın... yok ettin..beklemek sabretmek mücadele etmek?bize çok beden büyükmüş sevda taşıyamadıkta üstümüzden attık yerle bir yerle yeksan ettik .keşke sana kızabilseydim nefretimi haykırabilseydim yüzüne kıyamam ki sana ...sen mutluysan varlığım anlamlı..sevmişim seni bi kere sevmek tek kere..sevmek yek keredir ..birini sevmekse ben seni sevmişim...seni seçmişim...sen olmuşum...mesafeler zaman mekan bu dünya bana yetmez.sevmek bir gün..bir mevsim..bir an..bir zaman... aslaaaa değil..sevmek ölmektir.ona ölmek..öle yazmaktır sevmek...kiiii ben öle yazmışım... o olmaktı sevmek..o nu düşünmek....o na ağlamak..o na yanmak sen de o olmak ben de o olmak...o yum sanmıştım..yazık ki yanılmışım oysa sevda dikenli yollarda sabırla yürümekti.üstüne titremekti.. fedaydı sevda..yokluğun ölümümdür bilesin..yarınlarda yarınız bir yaşayan ölüyüm veeeeee...... acılarımı adıyorum sana........... sessiz gidişimin......... soluksuz ölüşümün........... acı çığlımın............. yaşarken ölmüşlüğümün......... acı reçetesisini........ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.