Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 sözümü yineliyorum. saygınlığın ve yardımseverliğinle, koruduğun seviyenle ve adaletinle iyi ki varsın sevgiler... nacizane bi resmim beğenmenizi umarım
Misafir cloud Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 nacizane bi resmim beğenmenizi umarım hemde cok ... cok tesekkür ederim yumote .. saygilar
Misafir cloud Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Kelebeklerin bir günlük ömrü varmış RA_dya Onca güzeliklere, renkleri ile renk katarlarmış Dilerim ki sana ve Yarene, onca güzeliklerin icersin de Daha Nice ve Umut Dolu Yıllar Cok tesekkür ederim senin de Bayramin Kutlu olsun... ve tüm Arkadaşların ' da Saygilar
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2007 Kelebeklerin bir günlük ömrü varmış RA_dya Onca güzeliklere, renkleri ile renk katarlarmış Dilerim ki sana ve Yarene, onca güzeliklerin icersin de Daha Nice ve Umut Dolu Yıllar Cok tesekkür ederim senin de Bayramin Kutlu olsun... ve tüm Arkadaşların ' da Saygilar Beni ve Yaren'i çok mutlu ettiniz Sevgili Cloud Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar
Misafir cloud Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Hepinize ayrı ayrı cok tesekkür ederim Arkadaşlar Son 15 dakika kaldı ...Yeni yılın tüm ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileği ile... Nice Mutlu ve Umut'lu Yıllar Dillerim Hepinize Arkadaşlar.. Saygilar
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Sevgili Adminim, Yeni yılınız kutlu olsun... Şanslı bir yıl diliyorum sizin için
Misafir cloud Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2010 Arkadaşlar, Dilerim ki, her nerede yaşıyorsanız, gerçek hayatınızda da sizler ~~ HEPINIZ ~~, en az benim burada bulunduğum sürece mutlu olduğum kadar mutlu olursunuz.. Aranızda olmak, bana her zaman mutluluk verdi... Bundan emin olabilirsiniz. Iyi ki vardınız iyi ki varsınız... Hoşça kalın Saygılar ve Sevgiler
Önerilen İletiler