» iLyAdA Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 GÜNAYDIN / BUGÜN..... Bugün günlügümden iki şeyi siliyorum : Dünü ve Yarını Dün öğrenmem için vardı Yarın ise, bugün yapabildiklerimin sonucu olacak. Bugün hayatı içinde bulunduğum anın bir daha asla geri dönmeyeceğini bilerek karşılıyorum. Bugün hayatı en yoğun şekilde yaşayabilmem için son fırsat, çünkü kimse benim yarınki güneş doğumunu göreceğime garanti veremez. Bugün karşıma çıkan hiçbir fırsatın geçip gitmesine izin vermeyecek kadar cesurum, Bugün için tek alternatifim var; o da başarmak. Bugün hayatımdaki en değerli kaynağım zamanımı en temel işim hayatım için kullanıyorum İçinde bulunduğum her dakikayı bugünü farklı ve özel bir gün yapmak için coşkuyla yaşıyorum. Bugün başaracağıma dair olan güvenimi kıracak her türlü karmaşık duygunun hayatımdan silinmesine izin veriyorum. Bugün olumsuzlukları hayatımdan çıkarıyor ve dünyaya büyük bir gülümsemeyle, pozitif bir yaklaşımla, en iyiyi bekleyerek yaklaşıyorum. Bugün tüm sıradan işlerimi keyif ile yapıyorum Bugün ayaklarım yere basıyor gerçeği anlıyorum ve bulunduğum yerden yıldızlara bakıyorum geleceğimi yaratmak için. Bugün zamanımı mutlu olmak ve varlığımın diğerlerinin kalbinde yer bırakması için kullanıyorum. Bugün sizleri Hayal ettiğimiz, ve giriştiğimiz her şeyi büyük bir mutluluk ve saygı ile gerçekleştirdiğimiz yeni bir döneme davet ediyorum . BUGÜN, SİZLERİ KOŞULSUZ SEVGİYE DAVET EDİYORUM Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 zaten sevgiler koşulsuz değil midir? koşulu olan şeyler zorunluluk olmaz mı....sevgiyle zorundalık zıt değil mi... bu arada yazıyı okurken aklıma dünü unut...yarını hayal et....ama bugünü YAŞA... sözü geldi paylaşmak istedim... teşekkürler... Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 zaten sevgiler koşulsuz değil midir? koşulu olan şeyler zorunluluk olmaz mı....sevgiyle zorundalık zıt değil mi... bu arada yazıyı okurken aklıma dünü unut...yarını hayal et....ama bugünü YAŞA... sözü geldi paylaşmak istedim... teşekkürler... çok güzel düşünüyorsun canım kardeşim benim.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2006 çok güzel düşünüyorsun canım kardeşim benim.. sağol kaan abicim... orda bi bücük gördüm...gözüm ısırdı keretayı biyerden ama.. hadi bakalım... Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 AŞK ve SEVGİ Aşk ikidir sevgi bir; Aşk yalan,sevgi gerçektir. Aşk sudur,sevgi susuzluk. Bu yüzden sevgi hasrettir, Özlemektir,beklemektir. Asıl maharet: Susuzken suyu içmek değil Karşısına geçip seyretmektir. Aşk haykırmaktır,sevgi ağlamak; Aşk açmaktır,sevgi katlamak. Sevgi saklamaktır Yüreğini,gözlerini Ve de ellerini saklamak Bahar geldiğinde… Bir çiçeğe,yeşile,çimene Aşık olamazsın ama seversin. Arkadaşına aşık olamazsın Ama seversin. Toprağa fidanı aşkla değil Sevgiyle dikersin. Sevgi için ölünür,aşk öldürür. Aşk kıskançtır,nankördür Sevgiyi öldürür. Aşk Kabil’dir,sevgi Habil. Aşkla sevgi aslında kardeştir Babaları insandır,Adem’dir Aşk için şiirler yazarsın, Şarkılar yaparsın; Sevgiyi anlatamazsın. Çünkü yüreğine sığdıramazsın. Kalbini aşka kapatabilirsin Ama sevgiye kapatamazsın Sevgi gizli,aşk aşikardır. Yüz vermeyince unutursun Sen aşığım diye daha kendini kandır. Dedim ya sevgi gerçek,aşk yalandır. Dahası da var: Aşkın gözü kördür, Fazla naz aşık usandırır; Aşk oyun,aşık oyuncaktır. Sevgi ise yaşamdır,hakikattir. Aşk aceledir, Sevgi usul usul sabırlıdır. Acele işe hem şeytan karışır. Aşk ateşlidir Çünkü hastalıklıdır. Sevgi ılıktır Çünkü sağlıklıdır. Velhasıl bu iki kardeşin hikayesidir Aşka ve sevgiye dair Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.