Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ve güçlü insan...mutluluğu mutsuzluğu bir olup...kederinde bile yeşil yoncalarını arkadaşlarından esirgemeyecek kadar cömert bir insandır.....
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ve bu yoncaları kendine de uzat...çünkü orda senden bahsetmiştim...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2007 18 yıl ve bu yoncaları kendine de uzat...çünkü orda senden bahsetmiştim... teşekkür ederim kardeşim
Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2007 17 yıl Kendi dogrularini bulup onlari yasayabilen (toplumsal kurallara aykiri olsa bile), hatalarini kabul eden, zaaflarini gösterebilen, zor anlarda dahi metanetli olan, duygularinin kurbani degil, onlara hakim olan, ve bir dostun omuzunda hickira hickira aglayabilendir kanimca güclü insan....
Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2007 17 yıl Güclü insan yoktur Ne zaman bir insan zayif düser ozaman güc nedir hatirlamaya calisir.!
Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2007 17 yıl güçlü insan: ne zaman güçsüz düşmüş birini görse onun elini tutan insandır...
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 17 yıl hayat vurdukça yıkılmayandır mütevazi olandır her koşulda başkalarına yardım edendir
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Güçlü insanmı? 3 günlük dünyada hiçbişey karsısında yıkılmadan durandır
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.