Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Önemsiz sandığımız , yada gördüğümüz ufak ayrıntılar ve olumsuzluklar, insanları inandıgı vede yapmak istediği şeylerden soğutur,uzaklaştırır.

Böyle durumlarda psikolijik sorunlarımız had safhaya çıkar vede bir anlamsızlık boyutunda hissederiz kendimizi. Yani bi nevi kendimize güvenimizi tamamiyle kaybederiz.

Bunlarla başa çıkabilmek için aklımızı karıştıran ufak ayrıntılara ve olumsuzluklara takmamamız, yapmak istedigimiz şeye odaklanmamız gerekir.

Bunu ufkumuzu genişleterek, örn; Kitap okuyarak vede kendimizi bilgiye vererek aşabiliriz. Eksik yada yanlış düşündühüm şeyler olabilir bende kendimi şuanda tam anlamıyla kusursuz bi insan olarak görmüyorum zaten. wink.gif Fakat doğru yolda ilerlediğime vede doğruyu bulacığıma inanıyorum.

Görüşlerinizi bütün içtenliğimle bekliyorum arkadaşlar.

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Evet ufak ayrıntılar bazen yaşamımıza zevk verir hatta onlarsız yaşanmazda haklısınız fakat ayrıntılar olumlu vede güzel ayrıntılarsa.

Ya benim anlatmak istediğim şey insanın içinde bi huzursuzluk bi kötülük varya hani herşeyi olumsuz düşündüren, işte bu kötülük genellikle çevremizdeki insanlardan almış olduğumuz elektrikle ve olumsuzluklarla meydana geliyor Bunlardan kurtarabilirsek mutlu bir insan olabilir ve yapmak istediğimiz şeyleri yapabiliriz.Bunun çözümlerinide yukarıda vermiş bulunuyorum. Tabi bu söylediklerim benim gibi sorunlu insanlar için geçerlidir :sweatingbullets:

• 2 ay sonra...
Gönderi tarihi:
Önemsiz sandığımız , yada gördüğümüz ufak ayrıntılar ve olumsuzluklar, insanları inandıgı vede yapmak istediği şeylerden soğutur,uzaklaştırır.Böyle durumlarda psikolijik sorunlarımız had safhaya çıkar vede bir anlamsızlık boyutunda hissederiz kendimizi. Yani bi nevi kendimize güvenimizi tamamiyle kaybederiz. Bunlarla başa çıkabilmek için aklımızı karıştıran ufak ayrıntılara ve olumsuzluklara takmamamız, yapmak istedigimiz şeye odaklanmamız gerekir. Bunu ufkumuzu genişleterek, örn; Kitap okuyarak vede kendimizi bilgiye vererek aşabiliriz. Eksik yada yanlış düşündühüm şeyler olabilir bende kendimi şuanda tam anlamıyla kusursuz bi insan olarak görmüyorum zaten. ;) Fakat doğru yolda ilerlediğime vede doğruyu bulacığıma inanıyorum. Görüşlerinizi bütün içtenliğimle bekliyorum arkadaşlar.

ufak ayrıntıya somut bir örnek:bankamatikten para çekmem gerekmişti.o anda küçük birşey alacağım.(örneğin simit)fakat üzerimde hiç para yok bankamatikten 50 ytl çekeyim dedim.bankamatik bütün 50ytl'lik verdiğinde çok bozulmuştum.ben banka ismi vermek istemiyorum.fakat daha önceleri başka bir bankadan böyle bir miktar çektiğimde bana 2 adet 20'lik 1 adet 10'luk vermişti.herhalde matikte para kalmamıştır.diye düşünmüştüm.yanılmışım.bu bankadan nezaman büyük para çeksem hepsini bütün veriyor.fakat diğer banka bozuk veriyor.örnek:1.bankadan 300ytl istediğimde hepsini bütün veriyor.2.bankadan 300ytl istediğimde son 50 ytl'sini bozuk veriyor.başka şehirlerde de hep aynı şekilde bu ayrıntı benim bu bankaya sempati duymama ve o bankayla daha çok çalışmama sebep olmuştur.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.