» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 NTV Radyo ve TOÇEV işbirliğiyle başlatılan "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasına siz de destek verin. NTV Radyo ve TOÇEV işbirliğiyle başlatılan "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasının amacı 2006-2007 eğitim-öğretim yılını, Türkiye'nin zor şartlarında, uzak coğrafyalarında maddi imkansızlıklarıyla boğuşarak okuyan çocuklar için bir nebze kolaylaştırmak. Bu eğitim yılı başında kampanya kapsamında birer "eğitim çantası" ulaştırdığınız çocuklara şimdi de bir çanta içinde ayak numaraları ve bedenlerine uygun birer "bot ve mont" gönderilmesi hedefleniyor. Bağışlarınız karşılığında, yardım olanakları maddi açıdan kısıtlı olan çocuklar için hazırlanan çantalar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle TOÇEV tarafından belirlenen 13 ilde en çok ihtiyacı olan okulların öğrencilerine ulaştırılacak. Kampanya kapsamında, 22 YTL karşılığında sizin adınıza hazırlanacak birer "bot ve mont" ile ilköğretim çağındaki bir çocuğun zor kış koşullarında eğitim alabilmesine yönelik bir ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Kampanyanın detaylarına www.ntvmsnbc.com ve www.tocev.org.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Siz de "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasına Garanti İnternet Şubesi Ödemeler menüsü Bağış adımından katılabilirsiniz. Çok mu oldum yoksa????? Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 NTV Radyo ve TOÇEV işbirliğiyle başlatılan "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasına siz de destek verin.NTV Radyo ve TOÇEV işbirliğiyle başlatılan "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasının amacı 2006-2007 eğitim-öğretim yılını, Türkiye'nin zor şartlarında, uzak coğrafyalarında maddi imkansızlıklarıyla boğuşarak okuyan çocuklar için bir nebze kolaylaştırmak. Bu eğitim yılı başında kampanya kapsamında birer "eğitim çantası" ulaştırdığınız çocuklara şimdi de bir çanta içinde ayak numaraları ve bedenlerine uygun birer "bot ve mont" gönderilmesi hedefleniyor. Bağışlarınız karşılığında, yardım olanakları maddi açıdan kısıtlı olan çocuklar için hazırlanan çantalar, Milli Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle TOÇEV tarafından belirlenen 13 ilde en çok ihtiyacı olan okulların öğrencilerine ulaştırılacak. Kampanya kapsamında, 22 YTL karşılığında sizin adınıza hazırlanacak birer "bot ve mont" ile ilköğretim çağındaki bir çocuğun zor kış koşullarında eğitim alabilmesine yönelik bir ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Kampanyanın detaylarına www.ntvmsnbc.com ve www.tocev.org.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz. Siz de "Bir Şey Değişir, Her Şey Değişir" kampanyasına Garanti İnternet Şubesi Ödemeler menüsü Bağış adımından katılabilirsiniz. Çok mu oldum yoksa????? Yok çok olmadın.. Ama bu konuyu Gelincik arkadaşımız ''Hadi birşeyleri değiştirelim..'' topicinde bizlere sunmuştu.Tekrar konulmasında bana göre bir abes yok,böylece görmeyip katılabilecek olanların harekete geçmesi sağlanabilir.. Katılanlar zaten katılmıştır,katılmayanlara son çağrı olsun sizinki de.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Evet amaç aynı ama değişik sosyal toplum örgütlerinin düzenlediği kampanyalar.. Varsa gücümüz katılalım elimizden geldiği kadar ,bunların verdiği iç huzuru bir başka bence Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.