Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 18 yıl Canım arkadaşım çiçek topiğinde gördüm sana öm attım ama yetişemedim heralde, bir baktım çıkmışsın :(Allah babacığına şifa versin inşallah çok mühim değildir rahatsızlığı
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Canım arkadaşım çiçek topiğinde gördüm sana öm attım ama yetişemedim heralde, bir baktım çıkmışsın :(Allah babacığına şifa versin inşallah çok mühim değildir rahatsızlığı cevap yolladım arkadaşım çok sağol;) ateş
Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2007 18 yıl Puzzle'cı teyzesine siparişi var haydutun Çocuklu puzzle Örümcek Adam bulmak mümkünmüdür acaba
Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Haydut için:)))) köstebek palyaço babalar günü uçan domuz yunus ve top
Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 18 yıl Haydutla bir uğradık sana canımıniçi.Hem puzzle'lar için teşekkür hemde ANNELER GÜNÜ çiçeğini bırakmak için ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANDOSTUM.Öptüm hemide kocaman
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Haydutla bir uğradık sana canımıniçi.Hem puzzle'lar için teşekkür hemde ANNELER GÜNÜ çiçeğini bırakmak için ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANDOSTUM.Öptüm hemide kocaman Siz var ya siz..... Bir tanesiniz mcxxx..
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl Canımıniçi bu puzzle'ı buraya yapıştırmadan gitmek istemedim.Sen benlesin artık ama bu topiği özlüyeceğim
Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 18 yıl Yazar Canımıniçi bu puzzle'ı buraya yapıştırmadan gitmek istemedim.Sen benlesin artık ama bu topiği özlüyeceğim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.