Gönderi tarihi: 26 Mart , 2007 18 yıl RA_dya İzmir Canım arkadaşım öyle ince ve duyarlısınki Seni çok seviyorum
Gönderi tarihi: 27 Mart , 2007 18 yıl Yazar Canım arkadaşım öyle ince ve duyarlısınki Seni çok seviyorum mcx
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl Arkadaş elinden kahve de ne tatlı olur Ama sensiz boğazımdan geçer mi hadi birlikte içelim gönlü güzelim
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl Yazar çokk şanslıyım ben, çok sevdiğim Türk kahvesini bir dost elinden içmek
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 18 yıl Fal da baktım sana :)Aydınlık,ferah,mutluluk,neşe var falında Bak köprüyü de yaptım Keşke hayat yolunda geçtiğimiz bütün köprüler böyle güzel olsa
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Canım benimm Bir soluklanmaya ne dersin bugün kahveler benden .Bir de yanındaaa...PASTA!
Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 18 yıl Yazar oy oyy:))) pasta muhteşem, fincan desen ayrı güzel:))))dost elinden kahveye hiç bahane yok.. soluklanma değil yatar uyurum bile...
Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2007 18 yıl Yazar Canım arkadaşıma :)Yürekten veriyorum yani ellerimle çok teşekkürler, öyle güzeller ki... digital
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.