Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili ilyada seni gördüğüme çok sevindim.Gelmediğin zamanlarda epey bi meraklandım.Neyse iyi olmana sevindim. Bidaha arayı bu kadar uzatmassın inşallah...Sevgiyle kal
Gönderi tarihi: 15 Şubat , 2007 18 yıl Yazar sevgililergünü çok teşekkür iyiyim, Gaziantep de idim ailemi görmeye gittim;)senin için.. :clover:
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl Arkadaşım hepsini yaptım Gelişinle şenlendi burası yine...Neyse aileni görmene çok sevindim
Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 18 yıl sevgililergünüçok teşekkür iyiyim, Gaziantep de idim ailemi görmeye gittim;)senin için.. :clover: Bu jestin içinde ayrıca teşekkür etmek istedim :)Geç cevap yazdığım için bağışla lütfen Seninde geçmiş sevgililer günün kutlu olsun. Aslında geçmiş sözü yanlış sanırım çünkü sevgiyi bir güne sığdırmak birgün de anmak bana pek doğru gelmiyor Sevdiğin ve sevildiğin bir ömür sürmen dileğiyle
Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Bu jestin içinde ayrıca teşekkür etmek istedim :)Geç cevap yazdığım için bağışla lütfen Seninde geçmiş sevgililer günün kutlu olsun. Aslında geçmiş sözü yanlış sanırım çünkü sevgiyi bir güne sığdırmak birgün de anmak bana pek doğru gelmiyor Sevdiğin ve sevildiğin bir ömür sürmen dileğiyle teşekkürler arkadaşım:
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Arkadaşım merhaba Resim çok güzel.Bugün deniz kıyısına gittiğimde senin içinde bi bakıcam denize.Mis gibi kokusunu senin içinde çekicem içime... Ama az bugün puzzle.Puzzlerına daha bi ihtiyacım var bu aralar Sevgiler
Gönderi tarihi: 20 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Tamamını taşıdım iletilerin bölümüne:)))Haydi gülümse :clover: not: o denizden bir fanusa doldur, üstüne de bolca yakamoz serpiştir bekliyorum
Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 18 yıl Yazar Günaydın İlyadacım...Bak yakamozların geldi oy oyy süper:)) şimdi orada olmak vardı aslında.... bu da senin canım pyramid
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 18 yıl Sevgili Arkadaşım nasılda bilirmiş beni sevindirmeyi Piramitler için teşekkür Belki birgün kısmet olurda bende oraları görürüm
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.