» iLyAdA Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Sevgili Arkadaşım nasılda bilirmiş beni sevindirmeyi Piramitler için teşekkür Belki birgün kısmet olurda bende oraları görürüm sakın beni unutma giderken.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Arkadaşım birkaç gün yokum.Seni ve puzzle'ları özlyeceğim tabi ençok da seni.Görüşmek üzere sevgiyle kal Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mart , 2007 Arkadaşım birkaç gün yokum.Seni ve puzzle'ları özlyeceğim tabi ençok da seni.Görüşmek üzere sevgiyle kal Bende öyle arkadaşım, sevgiyle kal.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 sfenks Teşekkür ederim canım benim Bunu benim için koyduğunu biliyorum.Karanlığı yapamadım zaten onun gibi içimde kararık bu aralar Bi de gözlerim ağrıdı yapıyım derken Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Teşekkür ederim canım benim Bunu benim için koyduğunu biliyorum.Karanlığı yapamadım zaten onun gibi içimde kararık bu aralar Bi de gözlerim ağrıdı yapıyım derken kadın canım akşam gördüm mesajını sana armağan etmek için yapayım dedim ama gözlerim kapanıyordu bir de cidden küçük falan ama zormuş) aslında içindeki karanlığı kovmak için cılız da olsa bir ışık olmak mutlu ederdi beni... sana güzel bir çiçek sunacaktım ama bu resim bana huzur veriyor, umarım sende de aynı etkiyi yapar diye bunu paylaşmak istedim.. ama bunu verdim diye çiçek veremem demek değil bu az bekle:)) sevgiyle kal... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 aslında içindeki karanlığı kovmak için cılız da olsa bir ışık olmak mutlu ederdi beni... Zaten ölesin arkadaşım iyi varsın.Duyarlılığın, anaçlığın,sevgi ve samimiyetin uzakta bile olsan beni sadece aydınlatmıyor içimide ısıtıyor saolasın Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 aslında içindeki karanlığı kovmak için cılız da olsa bir ışık olmak mutlu ederdi beni...Zaten ölesin arkadaşım iyi varsın.Duyarlılığın, anaçlığın,sevgi ve samimiyetin uzakta bile olsan beni sadece aydınlatmıyor içimide ısıtıyor saolasın aqua sen de saol canım:))) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 İlyadam arkadaşım günaydın Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 İlyadam arkadaşım günaydın Günaydın efendimm:)) Mutlu sabahlar ve günler ve de geceler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Mart , 2007 çanakkale geçilmez Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.