Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl güzel be ama biraz zamanımı aldı kısa bir sürede olsa.ilyada teşekkürler
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Rica ederim benim de almıştı ama doğru parçayı yerine koyduğunuzda ki o bütünleşme kısmı çok hoşuma gidiyor benim
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Selam Ilyada, birincisini yaptim kopyasi olmuyor yoksa eklerdim, cok güzel bir paylasim tesekkürler.. bide benim 1045 lik ugur böcegim var, onuda bir yapabilen olsa.. selamlar
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Yazar Selam Ilyada,birincisini yaptim kopyasi olmuyor yoksa eklerdim, cok güzel bir paylasim tesekkürler.. bide benim 1045 lik ugur böcegim var, onuda bir yapabilen olsa.. selamlar Beğendiğinize sevindim..Ekle uğur böceğini el birliğiyle kaç dakika sürer ki
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl yollayın deneriz. diğerinide derse gitmeden önce yaptım arkadaşlar derse diye ısrar ettikçe ben yapıcam dedim derse geç kalmadım.sonunda bitirdim uğur böceğini bekliyorum
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl Yazar yollayın deneriz. diğerinide derse gitmeden önce yaptım arkadaşlar derse diye ısrar ettikçe ben yapıcam dedim derse geç kalmadım.sonunda bitirdim uğur böceğini bekliyorum Ama bircenin böcüğü evinde ki 1045 lik gerçek puzzle kahin:))
Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 18 yıl üc`de oldu ilyada, fakat ikiyi ne yaptin diye sormayin... birde dikatimi cekti ... herhangi bir parca ortasi bos iken, tesadüfen yerine denk gelidigi zaman orada yapisip kaliyor, cevresi bonbos ama kendisi yerinde.. selamlar
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl Yazar üc`de oldu ilyada, fakat ikiyi ne yaptin diye sormayin... birde dikatimi cekti ... herhangi bir parca ortasi bos iken, tesadüfen yerine denk gelidigi zaman orada yapisip kaliyor, cevresi bonbos ama kendisi yerinde.. selamlar ikiyi naptınn
Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 18 yıl biraz degişiklik olsun dedim ve sonuncu olan altiyi yaptim , hem daha kolay oldu... ikinciyi ne yaptim unutum bu arada ... kahin gönderiyim buyur 77 x 77 selamlar
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2006 18 yıl Yazar güzeldi teşekkürler...paylaşımın için sağol... lonny, rica ederim işte yenisi... Puzzle kartpostal
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.