» iLyAdA Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gerçekten siradisi bir calisma.....harflerin üstünü tıklayın.. sesli... blueangel katkıları ile harflerin üstünü tıklayın.. sesli... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Antelope:Antilop (Californiada bir vadi ismi)Giraffe :Zürafa Monkey :Yaramaz çocuk,afacan Biraz uyumlu sanki, Boyum epey uzun, Huyumda biraz asi ve ağır.. İnan ki hiç o gözle bakmamıştım Sadece harflerin animasyonla aldıkları şekil açısından izledim, bakış açısı dedikleri bu olsa gerek..senin gözle de baktım ama ısrar yokk söylememm Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yaa ben en ince ayrıntıyı yakalarım.. Fakat gerçekte olmazsa,bir anlam ve ifadeler yer alıyor içeriğinde.. Söylemezsende ben bakarım... İsmimi ben demeden öğrenmen için, meşhur bir kahin falan bulup getirirsin sanırım Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.