Misafir şevval Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 selam olsun böyle sevenlere Alıntı
Φ DILEM_BAHAR Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 prenses sanokoya bak görüyonmu aşkı sen şimdi Alıntı
Φ CILGIN Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 selamlar olsun böyle insanlar daha varmış demekii Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 iyi etmişte değse bari... Alıntı
Misafir DeLİ eMİn Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 iyi etmişte değse bari... değsemi??? Alıntı
Φ asterix Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 tüff yavv kim kaldı şimdi Bi Galler prensesi, bi de tutsi kabilesi şefinin kızı, eh ben yola düşeyim o zaman yetişeyim Galler e... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 değsemi??? benim aşktan yana çok kuyruk acım varda ondan öyle yazdım umarım değer dedim... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor hah afferem.......saraydan da oldu......gitti gözelim gelecek.......... Alıntı
Φ içimdeki deniz Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 sorma made yaa böyle saflar da var demek Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor Bende vaz geçsemmi şevvalim ne dersin Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Bende vaz geçsemmi şevvalim ne dersin canın nasıl istiyorsa sen sarayı bırakıp çadırdada yaşasan arkadasın gene yanında Alıntı
Φ EmiLY_pandora Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2005 inan bana cadır hayatını saraya tercih ederim yazın ne keyif olur ahh valla köyde olsam yaylaya çıksam ohhh Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2005 JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor yuh be ben olsam direkt saray Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2005 Bekarlık sultanlık deriz.. Biz türkler evlendiğimizde zaten saraydan vageçmiş oluyoruz.. japon yapınca olay oluyor Alıntı
Φ sonask Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 en iyisini yapmış bence.ben olsam bende öyle yapardım!.. tabi değiyorsa karşıdaki kişi Alıntı
Φ şirin Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 23 Kasım , 2005 ahhh sarayı bana versinler........ne aşklar bulurum kendime.... Alıntı
Φ sezar1 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 ahhh sarayı bana versinler........ne aşklar bulurum kendime.... Yok o kadar kolay değil.. mesela ben.. 10 tane saraya kafamı çevirmem bile.. 90-60-90 oldumu başım kendiliğinden döner Alıntı
Φ DELETERİOUS Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2005 JAPON PRENSES AŞKI İÇİN SARAY'DAN VAZGEÇTİ!!! Prenses Sayako (36), Tokyo belediyesinde çalışan nişanlısı Yoşiki Kuroda ile evlenmek üzere saraydan çıkarken alkışlarla uğurlandı. Düğünün yapılacağı beş yıldızlı otel ile sarayın arasında uzanan caddelere dizilen binlerce kişi, prensese iyi dileklerini iletti. Ülkedeki 1947 tarihli bir yasaya göre imparator ailesindeki kadınların evlendiklerinde unvan ve maaşlarından vazgeçmeleri gerekiyor. İmparator Akihito'nun tek kızı olan Sayako, 45 yıl önce teyzesinin evlenmesinden bu yana bu adımı atan tek prenses oldu. Prenses hafta sonunda yapılan uzun resmi törenlerle unvanını iade etmişti. Prenses Sayako'nun yeni hayatına hazırlık olarak ehliyet dersleri aldığı, süper markette alışveriş yaptığı belirtiliyor. Bu arada Japonya'da kadınlar tahta geçemediği ve Akihito'nun oğulları arasında erkek çocuğu bulunan olmadığı için Japon kraliyet ailesinin uzun vadede bir krizle karşı karşıya kalmasından korkuluyor saf mıdır nedir yaw.. Alıntı
Φ zeugma Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 dilerim pişman olmaz şimdi herşey güzel tabii Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2006 Ne var bıunda bende kralıktan vaz geçtim aşkım için..)) Şimdi krallığın adı, aşkımın izi kaldı.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.