» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 hoş geldiniz ........... iyiki geldiniz..... valla geldik te iyiki de sizleri bulduk evde neydi o şarkı? ya evde yoksan? ya evde yoksan? ama çocuklar ben hiç evden çıkmam ki Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Aralık , 2006 Bak bak şuna bak çocukta yaptı bizi... Evden çıkmayı bırak forumdanda çıkmaz oldun... Ablası gözlerin kör olcakkkk... sana söylemeyi unuttum değil mi, Braille kullanıyorum ben.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Ablası gözlerin kör olcakkkk... espiriktu... Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2007 espri bonbardımanına dönmüş de haberim yok ülemi... bakın bakın ne sölicem.. bi senedir böyle ********* espri duymamıştım yane...koskoca bi senedir... bu da çekilmez bir espri ama dayanaamadım..şimdiden özür diliyorum... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 yok özre gerek yok keyfine bak, herkesin aynı espri anlayışına sahip olmasını bekleyemeyiz değil mi?? Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Espirimi....Size bir fıkra Anlatayım: Temel bir gün Fadimeye Demişki '' Bugün Bizim Eve gel evde kimse olmayacak'' Fadime Gitmiş Kapıyı Çalmış Çalmış Kimse Açmamış...Nasııııııllll???? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 bu arada hoş geldin... Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Hoşpulduk ta Çime Dedun Hemşerum? Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 madem üstüne alındın sana olsun arkadaşım gerçi ben ilayda' ya yazmıştım amaa... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 sağol hoşbulduk temelde güzeldi ama sen estikçe ben titrerim beğenir mi acaba bu da espriydi desem kötü diyecek demeyim bari Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Hadi Son Bir fıkra Daha Belki Bilen vardır bunu... İkiz kardeşler annlerının karnında papaz kaçtı oynuyorlarmış, derken diğeri ötekine seslenmiş hey kapı açılıyor demiş ötekide olsun ya gelen babamdır demiş. Diğeri değil deyince nerden anladın diye sormuş oda babam hiç yağmurluk giymezki demiş. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 sağol hoşbulduk temelde güzeldi ama sen estikçe ben titrerim beğenir mi acaba bu da espriydi desem kötü diyecek demeyim bari estağfurullah canım... bu arada bu temel beni birgün kalpten götürcek ama hadi hayırlısı bende bi fıkra anlatıçamm amaa... bi adam bir gün deliler hastanesine gider ve tüm delileri zıp zıp zıplarken görür birisini ise otururken görür... bu akıllı diye gider adamın yanına oturrur ve sorar ne yapıyor bunlar? diye o da kendilerini patlamış mısır sanıyorlar der... daha sorda adam der ki peki sen burda ne yapıyorsun.. o da BEN TAVAYA YAPIŞTIM derr... :lol: bunu ilk okuduğumda ne çok gülmüştüm Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 MUHUHİHUHU HEHUHAAAAA ZUHUHİHUHİHAAAAAAAHAHAHA Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 MUHUHİHUHU HEHUHAAAAA ZUHUHİHUHİHAAAAAAAHAHAHA Allah neşenizi artırsın Alıntı
Misafir ßL@D€ Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2007 Allah neşenizi artırsın .....Sağol Uşaum Saol Allah Hüpümizun Neşesinu Arttura İnşallah..... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Ocak , 2007 Şükür iyidir, geleneksel cevap: yuvarlanıp gidiyoruz... sende iyisin umarım.. sevgiyle kal Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Bizdede aynı geleneksen cevap,aynı tas aynı hamam.. Teş.ediyorum iyilik sağlık.. Sende sağlıcakla kal... Ha unutmadan Ankara seyahatimde antep yemeklerinden yiyeceğim. Haberin olsunmu yoksa çat kapımı yapayım.. Sevgilerimle.. haberum olsun daaa, iyisunden yapammm Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2007 Hatta sipariş de alinur Habersuz gelmişun, bi baktin mi sofrada hamsi var Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 hala buralardayım :clover: Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 22 Şubat , 2007 Sevgili ilyada tek kelimeyle süpersin. Bu zamanda senin gibi bayanlara rastlamak çok zor. Canım anneciğimden sonra süper olduğunu düşündüğüm ikinci bayansın. Eminim benim gibi senin evlatlarında senin gibi bir anneye sahip oldukları için her zaman şükrediyorlardır. Allah kimseyi ayırmasın ama anneciğim ve senin gibi özel anneleri başımızdan eksik etmesin. Ablacığımıda eksik etmesin ama onada kıyamam ben Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Nisan , 2007 Sevgili ilyada tek kelimeyle süpersin.Bu zamanda senin gibi bayanlara rastlamak çok zor. Canım anneciğimden sonra süper olduğunu düşündüğüm ikinci bayansın. Eminim benim gibi senin evlatlarında senin gibi bir anneye sahip oldukları için her zaman şükrediyorlardır. Allah kimseyi ayırmasın ama anneciğim ve senin gibi özel anneleri başımızdan eksik etmesin. Ablacığımıda eksik etmesin ama onada kıyamam ben bu topici ihmal etmişim ben... saol redblack mcx.. Alıntı
Φ ErdalAktas Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Yürekli Annecik ... selam size... saygılar. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Yürekli Annecik ... selam size... saygılar. teşekkürler ederim arkadaşım;)evime hoşgeldin... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 abla çay yokmu olmadı kahve başım ağrıyor çok nedendir acaba Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2007 abla çay yokmu olmadı kahve başım ağrıyor çok nedendir acaba var olmaz mı ikisi de mevcut uykusuzluktan olmasın o başağrısı? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.