tm_haberci Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2022 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2022 Yayla Agro Gıda’nın Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gümüş, Ar-Ge çalışmalarıyla işledikleri bakliyat ürünlerinde kaybı sıfıra indirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Yüzbinlerce ton bakliyat işliyoruz. Olgunlaşmamış, buruşuk, deforme olmuş taneleri ayrıştırıyoruz. Gıda tüketimine konu olmayan yüzde 10 ile yüzde 40 arasındaki kısımdan mısır, fasulye, nohut, mercimek cipsi ürettik” diye konuştu.Haberi Haber Kaynağından Oku Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.