Φ askpitircigi Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 diğerinin yanındaydım ikisinin de birbirinden haberi yok hatta diğeri daha mühim oldugu ıcın diğerinin yanında onun telefonuna baktım yani hangisi onemsızse onun yanında dıgerıyle askım cıcım balım dıye konustum diğeri için top dedım benımkı kötu dusunmesın top o ama yıne de gezcem dedım cıktım gezdım gezerken sevgılım aradı sevgılım askım ıyı geceler dedım gıttım dıgerıyle oldum wala amaaan evlenmıcem de zaten evlencegım adamın da ne ********* olcagı bellı degıl ben de böyle takılıom işte karışık kuruşuk hem para dengesını de saglıom zengınden alıp fakıre yedırıom zengınlere para harcatıom fakıre para harcıom tam pıyasayım yani kaşar Alıntı
Φ Genco Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 kusura bakma ama bu denyoluktur. Alıntı
Φ Yağmur Yüreklim Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yok arkadaş yanlış anladın sen o robin hoodiye Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yok arkadaş yanlış anladın sen o robin hoodiye robin hodiye handa şıpbadanak yada cuk diye yerine oturmuş bu söz yğr yrklm Alıntı
Φ askpitircigi Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 robin hodiye handa şıpbadanak yada cuk diye yerine oturmuş bu söz yğr yrklm afferım bize Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 afferım bize öyle kuru bir aferinle olmaz insan bi madalya falan verir şilt de olur canım Alıntı
Φ ŔаρPeЯLı RаPuNźeL Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2007 Bu ne biçim iş be alınma ama düzelt kendini biran önce. Hayat böyle sürüp gitmez. Saçmalıksın resmen! Alıntı
Φ askpitircigi Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Bu ne biçim iş be alınma ama düzelt kendini biran önce. Hayat böyle sürüp gitmez. Saçmalıksın resmen! zaten tum sevgılılerımı kaybettım ühhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü salladım ikisni de bıraz bos kalayım ugrasamıycam incik cıncık Alıntı
Φ zazagrin Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2007 zaten tum sevgılılerımı kaybettım ühhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüsalladım ikisni de bıraz bos kalayım ugrasamıycam incik cıncık kafan rahat olur işte ne ugraşıcan Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.