Gönderi tarihi: 4 saat önce4 saat Yazar Admin 14 Yaşındaki Genç VİRAL olduGenç kız Trump ve MAGA'ya Magan Kelly'nin Epstein Dosyaları hakkında yaptığı konuşmaya cevap verdiği için Internet'i salladıÇocukların geleceğimiz olduğuna inanıyorum.Teşekkür ederim. Onlara iyi öğretin ve onların yol göstermesine izin verin.Evet, çocuklar gelecektir. Ve size şunu söyleyeyim, çocuklar iyi durumda. Biliyorsunuz, birkaç ay önce Teksaslı Tristan adında 13 yaşında ilerici bir çocuğu öne çıkarmıştım. Bu videoyu çok sevdiniz. 2 milyondan fazla izlendi ve biz de o çocuğun bir internet yıldızı olmasına yardımcı olduk. Evet, millet, bunu tekrar yapmanın zamanı geldi. Utahlı 14 yaşındaki Eloise ile tanışın. O da genç kızlarla ilgili [__] çılgın yorumları nedeniyle Megan Kelly'yi acımasızca yerden yere vurarak viral olmaya başlayan, yüksek sesli ve gururlu bir ilericiydi. Onu bir sonraki viral yıldız yapmasına yardımcı olacağız. Çünkü o sadece gelecek değil, aynı zamanda şu anda ve burada söyledikleri de dünya çapında duyulmalı ve paylaşılmalı. Öyleyse, Really American Media'ya abone olun ve gelecek neslin hepimizi daha iyi zamanlara taşıyacağı umuduyla dolmaya hazır olun. Ve eğer bu Megan Kelly tartışmasından haberiniz yoksa veya sadece ikinci elden duyduysanız, işte dünkü Vocal Minority podcast'inden kısa bir özet. Megan Kelly, Epstein dosyaları hakkında konuşuyor. Tamam, bu davaya çok çok yakın, neredeyse her şeyi bilme konumunda olan birini tanıyorum. Her şeyi değil, ama neredeyse her şeyi. Ve bu kişi bana en başından, yıllar önce, Jeffrey Epstein'ın, kendi görüşüne göre, bir pedofil olmadığını söyledi. Bu, bu olayların çoğunda bulunan, ancak neredeyse yasal olan tiplerden hoşlanan kişinin görüşü. Yani, 15 yaşındaki kızlardan hoşlanıyordu. Ve bunun iğrenç olduğunun farkındayım. Kesinlikle bunun için bir bahane uydurmaya çalışmıyorum. Sadece sana gerçekleri söylüyorum. Şey, 8 yaşındaki çocuklardan hoşlanmıyordu ama kendilerinden bile küçük görünebilecek ama yoldan geçen birine yasal gözükecek çok genç ergenlerden hoşlanıyordu. Ben de buna inanıyordum ve yıllarca bana güvenilir bir şekilde söylenen de buydu. Vay canına. Vay canına. Şu yoruma bak. Megan R. Kelly. Evet dostum. Gerçekten mi? Çok iyi. Belli ki o da tam olarak anlamıyor çünkü eğer yasal olmayanlardan hoşlanıyorsa, yani bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? 18 yaşında, yasal olmayanlardan. Sadece yasal. Şey, bilirsin,14, 15 yaşlarında neredeyse yasal işlere bulaşmıştı.Sirius XM uydu radyosunda sözleşmesi olan birinin orada oturup [__] diye konuşup bunu haklı çıkarması çok korkutucu.Ne zaman kovulacak? ÇünküSirius gerçek bir şirket. Sunucularından birinin orada "Hey, 15 yaşındakiler, bu o kadar mı kötü?" demesine izin veremezsin. Gerçekten mi? Yani, doğru.Vay canına.Aniden, yani, söylediklerine bakılırsa, 8 yaşında bir çocuğa tacizde bulunmakla 15 yaşında bir çocuğa tacizde bulunmanın çok farklı şeyler olduğunu düşünmeye başladı,Stephen.Haklısın. Biliyorsun,öyleler ve hiçbiri doğru değil. Kanundaçizgiyi nerede çekeceksin? Kanunne diyor? 18. Ve işte burada.Evet, kanun kanundur. Megan Kelly'nin söyledikleri ise son derece çirkin ve derhal kovulması gerekiyor. Amabunu bana inanmayın. Ben orta yaşlı bir adamım. Eloise'in, yani 14 yaşında bir kızın, tüm bunlar hakkında ne söyleyeceğini dinleyelim.Merhaba, Megan Kelly. Ben Eloise ve 14 yaşındayım. Konu yetişkinlere yönelik olduğu için hiçbir şey söylemeyecektim bile. Annem dün bununla ilgili bir video bile çekti çünkü bunun bir çocuğun konuşması için uygun bir konu olmadığını düşündük. Ama kameraya çıkıp Epstein'ın 8 yaşındaki çocuklardan değil, sadece 15 gibi reşit olmayan çocuklardan hoşlandığını anlattıktan sonra, gerçek bir çocuktan gerçek bir gerçeklik kontrolüne ihtiyacın olabileceğini fark ettim. Bu yüzden sana yardım edeyim Megan. Sınıfımdaki çocuklar şu anda 15 yaşına giriyor. Bazılarımızın yüzü hala bebek gibi. Bazılarımızın diş teli var. Bazılarımız geceleri korktuğumuzda hala ailemizi arıyoruz. Bazılarımız hala ortaokullu gibi görünüyoruz çünkü aslında öyleyiz. Yetişkin bir kadının bunu açıklamak için bir ergene ihtiyaç duyması gerçekten korkutucu. Evet, korkutucu. Ve sen diyorsun ki kızım. Onun yaşındaki çocukların geceleri korktuklarında hala ailelerini aradıklarını duymak tam bir gerçeklik kontrolü. Megan Kelly'nin söylediğine göre, yetişkin bir erkek onları avlamak istiyorsa bu yaş aralığı o kadar da kötü değil. Epstein'ın kurbanlarının ailelerini arayıp korktuklarını söylemeleri gerektiğini mi düşünüyorsunuz? İşte kafanızın karıştığı kısım bu. Federal yasaya göre, 18 yaşın altındaki herkes çocuktur. Yıldız işareti yok. Hayır, ama ergenliğe giriyorlar. Hayır, daha büyük çocuklar sayılmaz. 18 yaşın altındaki herkes çocuktur. Sadece gerçekleri anlattığınızı söylediniz. Ama işte gerçek şu. Söyledikleriniz gerçek değildi. Küçümsüyordu. İstismarı teknik bir ayrıntı gibi gösteriyordu. Çok güzel söylediniz. Megan Kelly istismarı küçümsüyor. Ve bu [ __ ] iğrenç. Megan Kelly'nin üç çocuğu olduğunu ve bunlardan birinin 14 yaşında bir kız olduğunu duyduğunuzda daha da şok edici oluyor. Öyleyse, kızını Epstein ve onun zengin pislik arkadaşları gibi biriyle yalnız bırakmasının sorun olmayacağına mı inanmalıyım? Kesinlikle hayır. Ve bu klasik mega zihniyet. Senin için yeterince iyi, ama benim için değil. Ve Megan, işte gerçekten duyman gereken kısım. 14 yaşında bir çocuk internete girip ulusal platforma sahip yetişkin bir yetişkine çocukların çocuk olduğunu ve istismarın aniden daha az kötü hale geldiği bir yaş olmadığını açıklamak zorundaysa, sorun kafa karışıklığı değil, yolsuzluktur. Çünkü benim yaşımdaki çocukların seni düzeltmesi gerekmez. Daha iyisini bilmesi gereken yetişkinlerle dolu bir odada ahlaki pusula olmamız gerekmiyor. Ama işte buradayız. Sesim seni rahatsız ediyorsa, sorun yok. Rahatsız etmeli. Çünkü yetişkinler bir çocuğun yaşını tartışarak avcıları savunmaya başladığı anda, gerçeği korumuyorsun demektir. Avcıyı koruyorsun. Ve bunu sana söylemesi için bir birinci sınıf öğrencisine ihtiyacın olmamalı. Evet, Eloise kesinlikle haklı. Megan Kelly'nin bunları bir çocuğun söylemesine ihtiyacı olmamalıydı ama bir çocuk söyledi. Ve bu hem gerekli olması beni çileden çıkarıyor, hem de bir ebeveyn olarak kalbimi gururla dolduruyor çünkü belli ki ailesi iyi iş çıkarıyor. Ona doğruyu yanlıştan ayıran bir ahlaki pusula verdiler. Onu eğitmediler. Ve bugünlerde Amerika'da sol ve sağ arasındaki fark bu. Ve o videodaki yorumlar sadece sevgi ve destekle dolu, insanlar harika şeyler söylüyor: "Kızım, sen geleceksin ve seni net bir şekilde duyuyoruz." Ya da "Bayıldım. Kesinlikle haklısın. Dünyaya gerçeği söylemeye devam et. Buna ihtiyacımız var." Ve bu gibi yorumlar, birçok insanın da onunla gurur duyduğunu gösteriyor: "Bu kızı tanımıyorum ama onu dinlerken gurur duydum. Onunla ve onu yetiştiren insanlarla gurur duyuyorum. Cesur, güçlü, zeki, kendini ifade edebilen ve etkilisin. Ve sesin sosyal medyada bir kükreme gibi yankılanmalı. Kesinlikle. Peki ya bu? Alıntı: "Eloise, beni gelecek dünya için umutlandırıyorsun. Ailen seninle gurur duyuyor. Kendinle gurur duy kızım. Harikasın." Ve bu yorum tam da burada beni derinden etkiliyor. Bu adam, alıntı: "Çok güzel söyledin genç bayan. Bu insanların çocuklarda cinsel istismarı normalleştirmeye çalışması şeytani." diyor. İki güzel kız ve bir torunun babası olarak, onlara zarar veren herhangi bir adamın varlığına son verirdim." Alıntı sonu. Ve evet, ben bir babayım. Şiddet yanlısı biri değilim. Ama eğer biri oğluma veya kızıma zarar verirse, onları öldürürüm. Bu arada, bilerek değil. Onları vahşice döverim ve olası sonuç ölüm olur. Çocuklar, büyüdükçe kendilerini korumayı öğretirken korunmalı. Ya da genç Bayan Eloise'in dediği gibi, onlara iyi asi olmayı öğretmeliyiz.Bu, ebeveynlerinizin neye inandığı veya ne düşündüğü önemli değil, her zaman kendi araştırmanızı yapabileceğinizi ve kendi inançlarınızı yaratabileceğinizi hatırlatır. Irkçılığın tekrar çok kötüleştiğini ve yaş grubumuzda çok fazla bölünme olduğunu fark ettim, ancak yalnızca ebeveynlerimizin söylediklerini dinlemediğimizden ve kendimiz için en iyi geleceği yaratabileceğimizden emin olmalıyız. Kongre'nin bizi ve çocuklarımızı etkileyecek yasa tasarıları geçirmesiyle geleceğimiz her geçen gün daha da kötüye gidiyor. Gençler olarak siyasetten uzak durmamız, sessiz kalmamız ve zamanı geldiğinde ebeveynlerimizin oy verdiği gibi oy vermemiz söyleniyor. Ama işleri farklı şekilde yapabiliriz. İyi bir amaç uğruna asi olabiliriz. Yanlış yapanları uyarabiliriz, hatta bu ebeveynlerimiz, öğretmenlerimiz ve arkadaşlarımız bile olsa. Gelecekteki kendinize karşı bilgi sahibi olmak sizin borcunuzdur. Amerika'da yaşayan birçok insanın hayatı, sağlığı ve güvenliği bizim tarafımızdan değiştirilebilir. Gençler, Amerika'nın umutsuzca ihtiyaç duyduğu değişim olabilir ve olacak. Evet, Amerika'nın umutsuzca değişime ihtiyaç duyması üzücü, ama biz ihtiyaç duyuyoruz. Ve Eloise gibi çocukların hem internette hem de gerçek dünyada bu mücadeleyi vermesi inanılmaz. Sadece teşekkür etmek istedim. Bağışlarınız sayesinde, Şükran Günü tatilinde okulumdaki çocukları beslemek için 1,24 dolar topladık. Geçen ay TikTok'tan kazandığımın %10'unu eklediğimde, toplam 1.254 dolara ulaştık. Bu çok fazla yemek demek. Ve bu, küçük işlerin ne kadar önemli olduğunu kanıtlıyor. Bunları birlikte yaptığımızda, hayatları gerçekten değiştirebilirler. Ben sadece toplumumda küçük bir fark yaratmaya çalışan 14 yaşında bir kızım. Ama gerçek şu ki, hepimizin aynı gücü var. Fark yaratmak için ünlü, zengin veya yetişkin olmanıza gerek yok. Sadece önemsemeniz gerekiyor çünkü nezaket, dünyayı böyle değiştiririz. Evet, nezaket ilerici olmanın önemli bir parçası. Eloise'in de çok iyi olduğu bilgi doğrulama da öyle. Bugün derste oturmuş hükümetin kapanmasını ve Demokratların belgesiz göçmenler için sağlık hizmetlerine 1,5 milyar dolar harcadığını düşünen insanları nasıl çıldırttıklarını düşünüyordum. Önceki videolarım bunun böyle olmadığını açıklasa da, ICE'nin toplum için bir tehlike bile olmayan insanları şiddet kullanarak sınır dışı etmesine ne kadar para harcadığımızı merak ettim. Bu yüzden araştırdım. Kaynaklar başlıkta. ICE.gov'a göre, ABD sadece insanları sınır dışı etmek için ICE'ye 8 milyar dolardan fazla para harcıyor. Trump'ın büyük ve güzel tasarısı bunu yılda 27 milyara çıkarmak istiyor. Ekonomimize katkıda bulunan insanları işten çıkarmak için milyarlar harcıyoruz. Ama onlara temel sağlık hizmeti vermek konusunda tartışıyoruz. Mesele para değil. Mesele değerler. Mesele para değil. Mesele değerler. Ve bu, tüm liberallerin savaş narası olmalı. Öyleyse lütfen Eloise'i bir yıldız yapalım. Instagram'da sadece yaklaşık 8.000 takipçisi var. O yüzden onu bulun ve ona biraz sevgi gösterin. O sayfanın 100.000 takipçiye ulaşmasını istiyorum ve sizin bunu gerçeğe dönüştürebileceğinizi biliyorum. Öyleyse gidin ve bunu yapın. Bu videoyu dünya çapında paylaşın ve tüm bunlar hakkındaki düşüncelerinizi aşağıya yorum olarak yazın. Nick ve Steve podcast'iyle sesi çıkan azınlıktan sesinizi duyurun. Ben, Gerçekten Amerikan Medyası için Steve Harnesses.Kaynak: Video
Gönderi tarihi: 3 saat önce3 saat Yazar Admin CANLI: Epstein Ses Kayıtlarını Dosyaladı — Mide Bulandırıcı Trump Açıklamaları ve Ayrıntılar | Epstein Trump Haberleri-N18L
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.