Gönderi tarihi: 7 saat önce7 saat Yazar Admin MAGA -Bu, sizi neden desteklemememiz gerektiğine dair her türlü nedeni ortaya koyuyor…Ya da işletmelerinizi.Mesele "Siyasi Farklılıklar" değil.Sadece dinleyin…
Gönderi tarihi: 7 saat önce7 saat Yazar Admin Nick FuentesNick Fuentes, Trump'ı yalancı ve başarısız biri olarak nitelendiriyor ve Cumhuriyetçilere Kasım ayında evde kalmaları çağrısında bulunuyor.
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Sizi bilmem ama ben bu adama katılıyorum.Sizi bilmem ama ben bu adama katılıyorum.
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Andy OstroyBeyaz Saray'a Çin Komünist Partisi bayrakları astırdı.Şi için kırmızı halı serdi.Şi'nin dış görünüşünü övdü ve eşinin "güzel" olduğunu söyledi.Çin'e silah satmayı teklif etti.Eline geçen tek şey iki panda oldu.Ancak temmuz ayında, Çin'den gelen ciddi tehditler hakkında ulusa hitaben acil bir televizyon konuşması yaptı...
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin Rolling StoneTrump Nasıl Amerika Birleşik Devletleri'nin Mafya Babası Oldu?Amerikan tarihindeki en yozlaşmış başkan, tüm hayatı boyunca hükümeti kişisel çıkar uğruna kendi emrine almak için hazırlık yaptı.
Gönderi tarihi: 59 dakika önce59 dak Yazar Admin Cumhuriyetçiler neyin peşindeler ki dostum?Minnesota, çalışanlar için öğle yemeği molası zorunluluğu getiren bir yasa tasarısını kabul etti.64 Cumhuriyetçi "hayır" oyu verdi.
Gönderi tarihi: 8 dakika önce8 dak Yazar Admin Team TalaricoJoe Rogan: Neden Demokrat'sınız?@JamesTalarico: Annem, zaman zaman şiddete başvurmasına yol açan bir alkol sorunu olan biyolojik babamla tanışmıştı. Annem o anda oradan ayrılmaya karar verdi. East Austin'de küçük bir daire buldu ve geçimimizi sağlamak için bir otelde çift vardiya çalıştı. Ann Richards gibi, sıradan insanlar ve dar gelirliler için mücadele eden Teksaslı Demokratları gördü. O dönemdeki Demokrat Parti, işte böyle bir partiydi. Anneme bizim ne olduğumuzu sorduğumda, "Biz Demokratız; çünkü Demokratlar halk için mücadele eder," demişti. Tarihsel mirasımız, sıradan insanlar ve dar gelirliler için mücadele eden bir parti olmaktır. İşte bu yüzden Demokrat'ım.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.