Gönderi tarihi: 14 saat önce14 saat Yazar Admin Trump Obama hakkında konuşuyorİşte Trump'ın 2011 yılında, Çin Devlet Başkanı'nı ağırladığı için Obama'ya "aptal" dediği ve kendisine bir akşam yemeği vermeyeceğini iddia ettiği o anlar:"Çin Devlet Başkanı birkaç ay önce geldi ve biz ona bir devlet yemeği verdik. Bakın, insanlar sizi kazıklamaya çalışırken onlara devlet yemekleri vermezsiniz."Aradan geçen yılların ardından, Çin'in İran'ın Amerikan askerlerini hedef almasına yardım ettiği bir dönemde Trump, Devlet Başkanı Şi'ye devlet yemeği veriyor.Peki, şimdi aptal olan kim?
Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Yazar Admin Trump 2015'te XI hakkında ne demişTrump, 2015'te şöyle demişti: "Xi Jinping'e akşam yemeği vermezdim. Ona bir McDonald's hamburgeri alır ve 'işe koyulmamız gerek' derdim. Biz ona devlet yemeği veriyoruz; oysa o, tüm iş olanaklarımızı sömürüp elimizden aldı."
Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Yazar Admin UYAN AMERİKA!Tesla, Çin'deki fabrikası için Çin'e yılda 323 MİLYON dolar vergi ödüyor.Ancak Tesla, 2024 yılında Amerika'da federal vergi olarak 0 DOLAR ödedi...Ve buna rağmen, gıda pulu yardımıyla geçinen ve iki işte çalışan bekar bir anne nasıl oluyor da bu ülkenin sorunu olarak görülüyor?!UYAN AMERİKA!
Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Yazar Admin Size Epstein dosyaları ve İran'la savaş olmayacağı vaat edilmişti. Peki, sonuç ne oldu?Size Epstein dosyaları ve İran'la savaş olmayacağı vaat edilmişti. Peki, sonuç ne oldu?
Gönderi tarihi: 10 saat önce10 saat Yazar Admin WowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwSevgili MAGA Kamyoncuları,1 Ekim'in hiçbir anlamı yok.Çok geç kaldınız.Sizi uyarmaya çalıştım; hepimiz sizi uyarmaya çalıştık ama sırf o "fazlasıyla nitelikli" Siyahi Kadın yerine pedofil ve hüküm giymiş bir suçluya oy verdiğiniz için her şeyinizi kaybettiniz!Project 2025, Sayfa 625:"Düzenlemelerin, sürücülerin ticari bir motorlu aracın yönetiminden güvenli bir şekilde devreden çıkarılmasına olanak tanıyan DOT'un AV 3.0 kılavuzuyla uyumlu hale getirilmesi..."İşinizi elinizden alan o "grev kırıcılar" aslında yapay zeka destekli kamyonlar; yakında size hiç ihtiyaç kalmayacak!Oy verdiğiniz tercihe uygun bir gün dilerim.
Gönderi tarihi: 54 dakika önce54 dak Yazar Admin AnnieI did fact check and it’s true! Juan Orlando Hernández, former President of Honduras, was arrested in February 2022, convicted in March 2024 and sentenced to 45 years in prison. That was until Trump pardoned him in December of 2025.Resimdeki yazı:"Biden, karaborsa fentanilin dünyanın en büyük tüccarını hapse attı. Trump onu affetti. Doğruluğunu teyit edin!"
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.