Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Yazar Admin Trump, yansıtma havuzu hakkında: "Elinizde bir bıçak olsa, onu kesemezsiniz bile."Ayrıca Trump, yansıtma havuzu hakkında: "Onu kestiler."
Gönderi tarihi: 11 saat önce11 saat Yazar Admin Adım: Obama yerleştirdiği için Yansıtma Havuzu'ndaki filtreleri sökün.Adım: "Greenwater Services"i işleten suçlu komşunuza, havuzu boyaması için ihalesiz 20 milyon dolarlık bir iş verin.Adım: Havuzu, içerdiği fosfatlar nedeniyle yosun patlamasına yol açan Potomac Nehri suyuyla doldurun.Adım: Yeni boyanmış havuz ve aşırı sıcaklar, devasa bir yosun tabakası oluşumuna neden olur.Adım: Ulusal Park Servisi'ne, boyanın dökülmesine yol açacak olan hidrojen peroksiti havuza boşaltma talimatı verin.Adım: İnsanların, mevcut yönetimin mükemmel bir metaforu haline gelen bu bataklığın fotoğrafını çekmesini engellemek için ABD Ulusal Muhafızları'nı görevlendirin.Adım: Suçu başkasına atın.
Gönderi tarihi: 1 saat önce1 saat Yazar Admin CNN, Vance ve Obama'nın nükleer denetimler hakkında konuşmalarını yan yana ekrana getiriyor.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.