Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Trump, yansıtma havuzu hakkında: "Elinizde bir bıçak olsa, onu kesemezsiniz bile."Ayrıca Trump, yansıtma havuzu hakkında: "Onu kestiler."
Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Adım: Obama yerleştirdiği için Yansıtma Havuzu'ndaki filtreleri sökün.Adım: "Greenwater Services"i işleten suçlu komşunuza, havuzu boyaması için ihalesiz 20 milyon dolarlık bir iş verin.Adım: Havuzu, içerdiği fosfatlar nedeniyle yosun patlamasına yol açan Potomac Nehri suyuyla doldurun.Adım: Yeni boyanmış havuz ve aşırı sıcaklar, devasa bir yosun tabakası oluşumuna neden olur.Adım: Ulusal Park Servisi'ne, boyanın dökülmesine yol açacak olan hidrojen peroksiti havuza boşaltma talimatı verin.Adım: İnsanların, mevcut yönetimin mükemmel bir metaforu haline gelen bu bataklığın fotoğrafını çekmesini engellemek için ABD Ulusal Muhafızları'nı görevlendirin.Adım: Suçu başkasına atın.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.