Gönderi tarihi: 6 saat önce6 saat Yazar Admin Nicki Minaj, Turning Point USA etkinliğine katıldıktan sonra Instagram'ı bıraktı (Trump'a desteğini açıkladıktan sonra).Nicki Minaj, Turning Point USA'in dört günlük AmericaFest 2026 zirvesindeki sürpriz görünümü nedeniyle kamuoyunda oluşan tepkiler üzerine Instagram hesabını devre dışı bırakmış gibi görünüyor.Muhafazakâr konferansın son günü olan Pazar günü, 43 yaşındaki rapçi, Charlie Kirk'ün dul eşi Erika Kirk ile birlikte Başkan Donald Trump ve Başkan Yardımcısı JD Vance'e duyduğu yeni hayranlığı hakkında konuştu.Açıklamaları önemli bir hayran tepkisine yol açtı ve Çarşamba günü itibariyle Instagram hesabında "Üzgünüz, bu sayfa kullanılamıyor" yazısı yer alıyor. Ancak bazı takipçiler, "Beez in the Trap" şarkıcısının daha önce de Ekim ayında Instagram'ı bıraktığını belirtti.Minaj'ın X hesabı aktif kalmaya devam ediyor.Independent, Minaj'ın temsilcisiyle yorum almak için iletişime geçti.Kirk ile yaptığı sohbet sırasında, Grammy ödüllü "Starships" rapçisi Trump'ı "yakışıklı" ve "çekici" olarak övdü."Bu yönetim, kalbi ve ruhu olan insanlarla dolu ve beni onlarla gururlandırıyorlar. Başkan yardımcımız... ikisini de seviyorum," diye devam etti Minaj. "İkisinin de kendileriyle ilişki kurabileceğiniz biri olma konusunda çok sıra dışı bir yeteneği var."Minaj, "itilip kakılmaktan" bıktığını söyledi ve farklı fikirlerle düşüncelerini dile getirmenin genellikle tartışmalı olduğunu, çünkü "insanların artık zihinlerini kullanmadığını" belirtti.Kocasının suikastından sonra Turning Point USA'in liderliğini devralan Kirk, Minaj'a, eğlence sektöründen Trump'a destek verdiği için aldığı tepkilere rağmen "cesur" olduğu için teşekkür etti."Fark etmedim," dedi Minaj. "Onları hiç düşünmüyoruz bile." Kirk daha sonra, "Zamanımız yok. Çok meşgulüz, değil mi?" diye yanıtladı ve rapçi şöyle karşılık verdi: "Biz havalı çocuklarız."Görünümü, hayranlarından büyük bir hayal kırıklığıyla karşılandı ve birçoğu bu fikir değişikliğinin parayla ilgili olduğunu öne sürdü."Bu kadar paraya ihtiyacınız varsa, bunu söylemeliydiniz," diye yazdı bir kullanıcı X'te."Kariyeriniz bitti," diye ısrar etti bir diğeri, bir başkası ise ekledi: "Yanlış tarafı seçtiniz!" Trinidad doğumlu rapçi, bir zamanlar "Ada kızı, Donald Trump evime dönmemi istiyor" diye şarkı söyleyerek, o zamanki başkan adayı Trump'ın göçmenleri sınır dışı etme söylemine karşı bir eleştiri olarak algılanan bir şarkı seslendirmişti ve bir zamanlar Trump'ı eleştirmişti.2018 yılında, Meksika sınırında 5.000'den fazla çocuğu ailelerinden ayıran sıfır toleranslı göçmenlik politikasını kınayan birçok ünlüden biriydi. O zamanlar, 5 yaşında ülkeye geldiği kendi hikayesini paylaşmış ve kendisini "yasadışı göçmen" olarak tanımlamıştı."Bu benim için çok korkutucu. Lütfen bunu durdurun. Bu çocukların şu anda hissettiği terörü ve paniği hayal etmeye çalışabilir misiniz?" diye yazmıştı o dönemde Instagram'da.Independent, dünyanın en özgür düşünceli haber markasıdır ve bağımsız düşünen bireyler için küresel haberler, yorumlar ve analizler sunmaktadır. Güvenilir sesimize ve olumlu değişime olan bağlılığımıza değer veren, bağımsız düşünen bireylerden oluşan büyük bir küresel okuyucu kitlesi oluşturduk. Misyonumuz olan değişimi gerçekleştirmek, bugün hiç olmadığı kadar önemli.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.