Φ tarihçi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2005 Kurban kesecek olan forumdaşların dikkatine! Yobaz kurumlara vereceğiniz deriler yakında silah, kan, gözyaşı olarak size geri dönecektir. Hizbullah örneğini ne çabuk unuttuk. Forum ortamlarında yobaz güruh demokrat kisveye bürünmüş olarak ajitasyon çalışmaları yürütmektedir. Derilerinizi Türk Hava Kurumuna vermekle yurttaşlık görevinizi layıkıyla yerine getirmiş olacağınızdan emin olun. Bu kurumlar bizim. THK Kurban Açıklaması, Yüce Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle 16 Şubat 1925 tarihinde kurulan, ülkemiz havacılığına ve ekonomisine büyük katkılar sağlayan ve devlet bütçesinden hiçbir yardım almadan siz hayırsever halkımızın destekleri ile bu günlere gelen Türk Hava Kurumu kendisinin de dahil olduğu beş paydaş kuruluş adına sorumluluklarını yerine getirmeye 2005 yılı Kurban döneminde de devam edecektir. Türk Hava Kurumu halktan aldığını halka veren bir kuruluştur. Topladığı yardımları (kurban derisi, fitre-zekat, bağış ) ve elde ettiği gelirleri gençlerimizin havacılık konularındaki (Pilot, paraşüt, model uçak, planör, yelkenkanat, yamaç paraşütü ve balon) eğitimlerinde kullanmaktadır. Bu gelirler çoğaldıkça açılan kurslar ve bunlarda yetişen gençlerin sayısıda o düzeyde artmaktadır. Türk Hava Kurumu 2860 Sayılı Yardım Toplama Esas ve Usulleri Hakkındaki Kanunun uyarınca Kurban derisi toplamaya yetkili tek kurumdur. Türk Hava Kurumu bu hizmeti Genel Merkezi ve Türkiye geneline yayılmış 600 şubesi vasıtası ile yerine getirebilecek geniş bir altyapıya sahiptir. Geçmiş yıllardaki kurban bayramlarında olduğu gibi 2005 yılı kurban bayramında da yurtiçinde ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın kurbanları dini vecibelere uygun bir şekilde vekalet usulü ile noter huzurunda kesilecektir. Türk Hava Kurumu’nun vermiş olduğu paylarla; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Kızılay, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Diyanet Vakfı aracılığıyla, yoksullara, afetzedelere, öksüz, yetim ve kimsesiz çocuklara ve hayır çalışmaları yapılmasına katkıda bulunulmuş ve bundan sonra da aynı katkıyı eksiksiz devam ettirecektir. Türk Hava Kurumu, bir ilki gerçekleştirerek 2000 Yılı Kurban döneminde başlattığı ve yaklaşık beş yıldır binlerce hayırsever vatandaşımız tarafından kullanılan, Internet üzerinden Kredi Kartı ile Vekaleten Kurban Kesimi Sistemi ile bu senede sizlerin hizmetinizdedir. 2005 Kurban döneminde 185.000.000.-TL,(185 YTL)(Yurtdışı 130 USD $, 100 Euro ) olan vekaleten kurban kesimi bedelini bankalara yatırabileceğiniz gibi resmi WEB sitemiz olan www.thk.org.tr ve kurban.thk.org.tr adresinden kredi kartı veya fax ile yapabilirsiniz. Yapılan işlemlerin gizliliği ve güvenliği bizim için en önemli unsurdur. Bu sebeple her türlü elektronik önlem tarafımızdan alınmıştır. Kredi Kartınız ile yaptığınız işlemlerde kullanılmakta olan "SSL Güvenlik Sertifikası" nı sayfalarımızdan görebilirsiniz. Yapacağınız işlemlerde size ulaşabilmemiz için Adınızı, Soyadınızı, Adresinizi, Telefon Numaralarınızı varsa açıklamalarınızı titiz bir şekilde yazmanızı rica eder, Kurban Bayramı'nı hayırlı bir şekilde geçirmenizi temenni ederiz. Alıntı
Φ OBJEKTİF_35 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2005 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2005 BU ÜLKEDE HALA DEMOKRASİYİ, DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ İÇİNE SİNDİREMEMİŞ, KİTAP YAKAN CUNTACI ZİHNİYETİN SON KIRINTILARI OLARAK GÖRÜYORUM BU CÜRUHU... BU TARTIŞMA; ANAYASANIN BAŞBAKANA FIRLATILACAK BİR OBJEDEN İBARET OLARAK GÖRÜLDÜĞÜNÜN BİR İSPATIDIR. NE DEMEK KARDEŞİM...BU MAL BENİM, MÜLKİYETİ BANA AİT, DEVLETİN YAPISINI BOZACAK ÖZEL BİR KONUMU DA YOK, BEN BU MALI İSTEDİĞİME HİBE EDERİM. İSTER LİONSLARA, İSTER KİLİSEYE, İSTER CAMİYE HİBE EDERİM. TOPLAMAK, İSTEMEK KONUSUNDA BİR YASAK KOYABİLİRSİN (ki o bile demokrasinin ruhuna aykırı) AMA BENİM KENDİME AİT OLAN BİR MALI İSTEDİĞİME HİBE ETMEME , BAĞIŞLAMAMA MANİ OLAMAZSINIZ. GEREKİRSE 1998 KURBANINDA YAPTIĞIMI TEKRARA YAPARIM. evin bahçesindeki kurban derisini ,THK arabasının görevlisi benden izin almadan bahçeye girip almaya kalktı. elinden deriyi zorla aldı, arabanın bagajından da benzini aldım, THK kamyonetinin önünde, yolun ortasında üstüne benzini döküp deriyi y a k t ı m. D E M İ Ş T İ M ve siz beni yobazlıkla suçlamışsınız. Siz katıksız ve tam bir don kişt sunuz. yel değirmeni ile mücadelenizde size başarılar diliyorum. - 80 yıllık TC yi birilerinin "kurban derisinden beslendi " diye yıkmaya kalkışabilme ihtimalini muazzam bir hayali düşman olarak değerlendiriyorum. ama hayır böyle ciddi bir tehlike var diyorsanız halime iki gözüm iki çeşme ağlarım. Böylesi bir kurtarıcı, 80 yıl boyunca her şekilde her ortamda cumhuriyetin erdemlerini her şekilde beyinlere kazı...sonunda geldiğimiz nokta bu olamaz. abartıyoruz bence. Eğer beni bugün bu tehlikenin ciddi boyutta olduğuna ikna edebilirseniz inanın yapacağım ilk iş ; başta chp ve tsk gibi 80 yıldır TC nin, Atatürk'ün ve ilkelerinin yegane sahiplenicisi ve dikte edicisi olarak tanıtan tüm kurumlara en ağır lanetleri okuyup böylesine beceriksiz oldukları için suratlarına tükürürüm. Alıntı
Φ yasak_us Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2005 ]bızım ulkemısde demokrası nekadar işlerse okadar demokrası vardır kurban derısı bagısı thk verılmelımı yoksa ıstege baglımı verılmelı ya tamam her ıkısıde dogru ıstege baglı verırım bu demoksı ortamında dogru ana başlıklı olan yazıda bu kurban derılerının genclere olna donusumunden alıntılar yapılmıs ya bırakında o egıtlerıde geıde kalan onların ne demek oldugunu dahi bilmiyen aclık sınırı hat safada olan bır gercek var ve hala copden ekmek toplayıp yıyen ınsanlarımız var bence kıme olursa olsun ne sekılde olursa olsun muhtaclara verılmelı dıyorum ben Alıntı
Φ canugur Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2005 valla kurban derilerini THK a vermek istemeyenlere tek tavsiyem, ona buna vereceklerine, tuzlayip kurutsunlar, kisin sarinip yatsinlar ne diyim allaskina:-) Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.